Telefoni
20.07.2015 06:39
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Največja spletna razprodaja mobilnikov doslej!

Izjemna akcija mobilnikov na spletni prodajalni Everbuying traja le do konca julija.
Izjemna akcija mobilnikov na spletni prodajalni Everbuying traja le do konca julija.

Izkoristite vroče poletne akcijske cene pametnih mobilnih telefonov in ostanite v stiku z dogajanjem na vseh vaših poletnih poteh. Spletna prodajalna Everbuying je namreč na spletnem naslovu bit.ly/Everbuying-Akcija pričela z razprodajo nadvse zanimivih pametnih mobilnih telefonov, ki so na voljo po nadvse dostopnih cenah. Tu gre za mobilnike, ki za relativno nizko maloprodajno ceno ponujajo veliko, na voljo pa so tako za začetnike na področju mobilne telefonije kot za najzahtevnejše uporabnike. Poleg pametnih mobilnih telefonov so tu na razpolago še raznorazni pripomočki, ki bodo nepogrešljive naprave naredili še uporabnejše. Z nakupom je potrebno pohiteti, saj izjemna akcija mobilnikov na spletni prodajalni Everbuying traja le do konca julija.

Za dodatno vročino je podjetje Everbuying poskrbelo še z nagradno igro. V kolikor boste spletno strani bit.ly/Everbuying-Akcija delili s prijatelji, boste lahko prejeli eno od bogatih nagrad. Največji srečnež bo prejel pametni mobilni telefon XIAOMI Redmi 2 Pro. Novost je opremljena z visokoločljivim 4,7-palčnim (11,9-centimetrskim) zaslonom, 64-bitnim in osem jedrnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 410 frekvence 1,2 gigahercev in dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika. Za shranjevanje podatkov je na voljo vgrajeni pomnilnik s 16 gigabajti prostora, medtem ko sta za zajem fotografij in opravljanje videokonferenc na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti osem milijonov slikovnih točk in spletna kamera ločljivosti dveh milijonov točk.

Druga nagrada je zunanja baterija za polnjenje mobilnih naprav Xiaomi kapacitete 10.000 miliamper ur, za to nagrado pa se bo potegovalo kar 20 srečnežev. Naslednji 50 izžrebancev pa bo prejelo prenosno svetilko LED.


Prijavi napako v članku