Življenjski slog
09.04.2024 08:25
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najnovejši gravirni stroj Swiitol E24 Pro za dobrih 400 €

Lasersko graviranje se je uveljavilo kot ključno orodje v številnih industrijskih, umetniških in obrtnih aplikacijah, ponuja namreč natančnost, ki jo težko dosežemo z drugimi metodami. Uporabniki segajo od velikih proizvodnih podjetij do individualnih obrtnikov in hobijistev, ki želijo dodati osebni pečat izdelkom ali ustvariti umetnine. Swiitol E24 Pro izstopa kot sodobna rešitev, ki je zasnovana tako za zahtevne industrijske aplikacije kot tudi za domače ustvarjalce. Na uradni spletni strani ga lahko dobite po trenutni akcijski ceni 426,46 €. Če se boste prijavili na njihove tedenske novice, boste dobili še dodatnih 5 % popusta. Stroj vam pošljejo iz evropskega skladišča.

Swiitol E24 Pro je zgrajen iz aluminijeve zlitine, kar zagotavlja trdnost in dolgo življenjsko dobo, hkrati pa omogoča takojšnjo uporabo brez potrebe po sestavljanju. To pomeni, da lahko uporabniki brez zamud začnejo z delom, kar je še posebej pomembno v dinamičnih okoljih.

Napredna tehnologija pakiranja modrega laserja druge generacije in tehnologija stisnjenega žarišča omogočata Swiitol E24 Pro graviranje in rezanje z izjemno natančnostjo. Zmožnost rezanja 17mm debelega basswooda ali 15mm debelega črnega akrila odpira vrata številnim aplikacijam, od prototipiranja do izdelave končnih izdelkov. Zmožnost neposrednega graviranja na nerjaveče jeklo, keramiko in steklo širi obseg uporabnosti naprave v številne industrije.

Stabilnost in hitrost sta ključna za natančno graviranje, in Swiitol E24 Pro se ponaša z izjemno stabilnostjo pri visokih hitrostih, kar zagotavlja brezhibne rezultate tudi pri najzahtevnejših projektih. Integrirana rdeča svetloba za pozicioniranje in vgrajen sistem za preprečevanje zamašitve laserja sta le dva izmed mnogih premišljenih dodatkov, ki uporabnikom olajšajo delo.

Z novim 32-bitnim matičnim sistemom, ki omogoča hitrejšo obdelavo podatkov, in mobilno aplikacijo BURNLAB, Swiitol E24 Pro prinaša sodobno uporabniško izkušnjo, ki je prilagodljiva potrebam uporabnika. Dodatno, široka združljivost z različnimi programskimi orodji in operacijskimi sistemi zagotavlja, da bo naprava kompatibilna z obstoječimi delovnimi tokovi.

Varnostni vidiki, kot so gumb za nujno ustavitev, preklopna stikala in omejevalna stikala, poudarjajo zavezanost k varnosti uporabnika, medtem ko nov dizajn za zaščito oči zmanjšuje potrebo po zaščitnih očalih.

Swiitol E24 Pro ni zgolj gravirni stroj; je vrhunsko orodje, ki omogoča ustvarjalcem, da svoje vizije uresničijo z neprimerljivo natančnostjo in učinkovitostjo. Njegova vsestranskost in napredne funkcije ga uvrščajo med prednje izbire za vse, od industrijskih do domačih uporabnikov, ki želijo raziskovati meje svoje kreativnosti.

Več na spletni strani www.swiitol.com.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Swiitol.
Vas zanima več iz te teme?
laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več