Računalništvo, telefonija
23.04.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

Najem računalniške opreme je prava rešitev

.. Vsako podjetje nima računalnika, ki bi zadoščal vsem potrebam dela od doma, konference, izobraževanja ali sejma. Zato je lahko ena od rešitev tudi najem računalniške opreme ..
Najem računalniške opreme je prava rešitev
Najem računalniške opreme je prava rešitev

Potrebe po računalniški opremi so zelo različne. Podjetja, zavodi, šole, posamezniki … Vsi potrebujejo računalnike, ki pa se lahko med seboj po lastnostih strojne opreme zelo razlikujejo. Predvsem v poslovnem svetu je najem v določenih situacijah lahko idealna rešitev.

Kdaj se torej odločiti za poslovni najem računalniške opreme? V podjetju morda za potrebe nekega dogodka potrebujete dodaten računalnik, prenosnik ali celo več kosov računalniške opreme. Takšen dogodek, kjer bi bil najet računalnik zelo dobrodošel, je na primer predstavitev na sejmu. Z nekaj dodatnimi računalniki in monitorji oživimo prostor in naredimo boljši vtis. Enako velja za dan odprtih vrat v podjetju ali kakšno drugo prireditev.

Ni redko, da potrebujemo za kak večji projekt v podjetju boljši računalnik ali več računalnikov, kot jih imamo trenutno na razpolago. V takšnih situacijah je lahko najem najbolj smotrna rešitev.

Morda imate v podjetju koga na začasnem delu ali na praksi? Ta oseba potrebuje dodatni prenosnik, nimate pa potrebe po dodatnih investicijah v novo opremo – to je lahko razlog, da začasno najamete prenosnik, za investicijo pa se odločite kasneje.

V spletni trgovini Poceni PC.com lahko najamete enega ali več računalnikov, prenosnikov in monitorjev priznanih blagovnih znamk. Cene in obrazec za najem najdete na povezavi https://pocenipc.com/najem-racunalnikov/. Vsekakor je možen dodatni popust v primeru najema večje kosovnosti in daljšega časovnega obdobja. Računalniki imajo nameščen sistem, ki ga lahko po želji prilagodite svojim potrebam.

Zavedati se moramo, da storitev najema vsekakor ni primerna za vse uporabnike. Za najem se odločajo predvsem podjetja, ki potrebujejo opremo za kratkoročen čas: za delo od doma, konference, sejme, izobraževanja in podobno. Artikli podjetja PoceniPC.com, ki so namenjeni za najem, so poslovnega razreda z licenčnim sistemom Windows 10.

Servis iz domačega naslonjača

Pri PoceniPC.com so se hitro prilagodili danim razmeram tudi na področju servisa računalniške opreme. Tako lahko računalniški servis sedaj varno naročite iz domačega naslonjača. Popravljajo vse znamke prenosnikov in računalnikov v izvengarancijskem roku. Kaj morate storiti?

  • Izpolnite obrazec na povezavi, kjer vpišete, kaj pri računalniku ne deluje: https://pocenipc.com/rma.
  • Natisnite elektronsko sporočilo, ki ga prejmete v vaš e-predal in ga priložite v paket.
  • Če boste artikel poslali preko Pošte Slovenije, to lahko storite na stroške PoceniPC.com – z označbo poštne storitve Poštnino plača naslovnik, nakar paket pošljete na naslov, ki je naveden v elektronskem sporočilu.

Zaradi koronavirusa veliko zaposlenih v teh dneh opravlja delo od doma, zato so pri PoceniPC.com pripravili posebne akcije, ki veljajo vse do preklica pri spletnih nakupih:

• brezplačna dostava za vsa naročila,
• 30 % popust na namestitev sistema Windows 10 (koda: WINDOWS10),
• 30 % popust pri najemu prenosnikov in računalnikov.

Osebnih prevzemov in nakupov v trgovini v Novi Gorici do nadaljnjega ne omogočajo, zato pa spletna trgovina in celotna ekipa PoceniPC.com delujeta s polno paro. (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INSIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INSIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INSIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

THRIVE informacijske storitve, d.o.o.

Bukovje 17, 2370 Dravograd, Tel: 040 893 763
Ni dvoma, da so računalniki, računalniška omrežja in ostala internet stvari (IoT) tehnologija pomembno vplivala na sodobni svet. Težko si je predstavljati obdobje, ko so bile ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več