Računalništvo, telefonija
06.02.2018 13:15

Deli z drugimi:

Share

Najboljši pripomoček za najboljše snemalce še ceneje!

S stabilizacijsko palico FeiyuTech WG2 bodo naši videoposnetki vedno optimalni!
S stabilizacijsko palico FeiyuTech WG2 bodo naši videoposnetki vedno optimalni!

Veliko uporabnikov pametnih mobilnih telefonov in akcijskih kamer zajema videoposnetke, njihova kakovost pa zaradi tresenja rok in gibanja pa ni vedno optimalna. Zaradi tega je spletni trgovec Cafago ponudil v prodajo nadvse zanimivi pripomoček z oznako FeiyuTech WG2. Tu dejansko gre za profesionalni pripomoček za stabilizacijo slike, s pomočjo katerega bodo prav vsi naši videoposnetki izgledali profesionalno in to ne glede na to, ali bomo za ta namen uporabili pametni mobilni telefon ali akcijsko kamero.

Stabilizacijsko palico FeiyuTech WG2 odlikuje aluminijasto ohišje, nizka teža in ergonomični ročaj, zato jo bomo lahko brez težav uporabljali tudi za dalj časa. Sistem za stabilizacijo je motoriziran, ta pa lahko deluje povsem samostojno ali pa ga uporabljamo preko gumbov na ročaju ali aplikacije na zaslonu. Novost je primerna za pametne mobilne telefone in akcijske kamere vseh velikosti, avtonomija baterije pa znaša okoli 2,5 ur.

Stabilizacijsko palico FeiyuTech WG2 dobimo skupaj s priročnim etuijem in seveda kablom USB za polnjenje vgrajene baterije. Več informacij o najboljšem pripomočku za najboljše snemalce je na voljo na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-d4787.html?aid=niske. Še boljša novica pa je ta, da bomo z vnosom promocijske kode »JD478« (brez narekovajev) deležni visokega popusta. Namesto 252,89 evrov bomo plačali zgolj 136,99 evrov. Če boste pri nakupu označili še možnost »Please send by Europe Express for free taxes«, to v praksi pomeni, da se boste v celoti izognili plačilu carine. To pa se res splača!


Prijavi napako v članku