Avtomoto
15.09.2022 08:09

Deli z drugimi:

Share

Naj bo kolesarjenje zabavno in sproščeno

Z električnimi kolesi lahko pozabite na težave, ko na delo pridete prepoteni ali spopadanje z vzponi. Ostali vam bodo le najboljši trenutki kolesarjenja. Nič več sedenja v prometu, od točke A do točke B boste prišli sproščeni, saj električna kolesa poudarijo tisto najboljšo lastnost kolesarjenja – zabava. Za vrhunec zabave lahko poskrbi novo električno kolo Samebike 20LVXD30-II, ki ga lahko TUKAJ dobite za ugodnih 807,56 €.

Električno kolo Samebike 20LVXD30-II: glavne značilnosti

Ne glede na to, ali greste na pot v službo ali na pustolovščino – to zložljivo mini električno kolo je popolno za vas. S 350 W visokohitrostnim motorjem in 48 V 10,4 A baterijo dolgega dosega popolnoma uživajte v svojem mestu z lahkotno vožnjo kadarkoli in kjer koli.

LCD zaslon. Vklopite ali izklopite kolo, spremljajte hitrost, raven pomoči pri kolesarjenju in baterijo – vse je prikazano na kakovostnem LCD zaslonu. Nahaja se na krmilu zložljivega e-kolesa, kar pomeni, da je med vožnjo vedno na pravem mestu.

Zmogljiv motor. Sinhroni motor s trajnim magnetom uporablja brezkrtačni sistem napajanja z visoko močjo in navorom. Kolesarili boste s hitrosti do 25 kilometrov na uro, kjer koli in kadar koli, tudi na 15-stopinjskih vzponih. Raziščite svoje mesto z zanesljivo močjo in popolnim udobjem.

Zmogljiva baterija. S kapaciteto 10,4 amper ur (48 V) baterija premore dovolj moči za do 80 prevoženih kilometrov (v načinu pomoči), v električnem načinu pa do 35 kilometrov. Občutite svoje mesto s preprosto, udobno in zanesljivo vožnjo.

Trpežnost in udobje. Aluminijev okvir je dovolj močan, da lahko podpira nosilnost do 150 kilogramov. Sprednje vilice in sedež z vzmetenjem bodo poskrbeli za blaženje udarcev, skupaj z nastavljivim krmilnikom pa za popolno udobje med vožnjo. Za varnost skrbijo kolutne zavore spredaj in zadaj ter super svetel žaromet in zadnja zavorna luč.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Spletni prodajalec Cafago vam e-kolo pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
električna kolesa


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

LeanIX SI d.o.o.

Mala ulica 5, 1000 Ljubljana,
Tako kot mnogi tehnološki trendi je tudi programska oprema kot storitev (SaaS) vstopila v področje najbolj uporabljenih besed, ki pa lahko marsikoga zmede. SaaS ponuja zanimivo alternativo ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več