Strojna oprema
26.05.2008 11:53
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nagrajeni ReadyNAS Duo

Podjetje NETGEAR Inc., svetovni ponudnik tehnološko naprednih omrežnih rešitev, je objavil povzetek članka revije PC World, kjer je NETGEAR ReadyNAS™ Duo Home Media Server postal zmagovalec tekmovanja novih omrežnih shranjevalnih (NAS) naprav. Članek izpostavlja predvsem uporabniku prijazne funkcije, preprosto uporabo, ugodno ceno, trdno izdelavo in izredno zmogljivost.

“Duo je prestal vse preskuse zmogljivosti in podrl skoraj vse hitrostne rekorde razen enega ter prehitel celo (ReadyNAS) NV+, prejšnjega prvaka med napravami NAS,” je zapisal Darren Gladstone, glavni urednik revije PC World. “To privlačno enoto odlikujejo trdna zgradba in lahko dostopna razširitvena mesta. Če dodate drugi pogon, Duo privzeto preslika vsebino prvega pogona v drugega. In še ena ugodnost: naprava shrani svoj operacijski sistem v pomnilnik flash, tako da lahko prvotni pogon zamenjate z večjim.”

“Zelo nas veseli, da oba naša izdelka, tako uporabniški ReadyNAS Duo kot poslovni ReadyNAS NV+, zasedata prvi mesti med omrežnimi shranjevalnimi napravami na lestvici revije PC World,” je povedal Sam Feng, direktor trženja izdelkov za shranjevanje pri podjetju NETGEAR. “Rezultati, objavljeni v članku, potrjujejo naša prizadevanja zagotoviti uporabnikom cenovno ugodno in izredno zmogljivo rešitev na področju shranjevanja podatkov in medijskih strežnikov, ki je hkrati tudi preprosta za uporabo. ReadyNAS Duo je robustna omrežna rešitev, ki uporabniku omogoča shranjevanje, skupno rabo in zaščito dragocene digitalne vsebine v domačem omrežju, poleg tega pa se uporablja tudi kot naprava za pretočne medije, kar vključuje digitalne videoposnetke, glasbo, fotografije, igralne konzole in videosprejemnike, zaradi česar je idealna celovita shranjevalna in strežniška rešitev za današnje digitalno povezane domove.”

NETGEAR ReadyNAS Duo ima močno kovinsko ohišje za dodatno zaščito dragocene digitalne vsebine uporabnika, zagotavlja triletno garancijo za strojno opremo in je na voljo pri vodilnih prodajalcih, posrednikih, na spletnih mestih za e-prodajo ter v maloprodaji. Priporočene maloprodajne cene z DDV pri nas so: 449 EUR (ReadyNAS Duo Gigabit Desktop NAS 500 GB), 589 EUR (ReadyNAS Duo Gigabit Desktop NAS 750 GB) in 779 EUR (ReadyNAS Duo Gigabit Desktop NAS 1TB).


Prijavi napako v članku