Računalništvo, telefonija
29.04.2015 09:34
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Na Pickbox prihaja Pogum, vrača pa se tudi Twin Peaks

Na Pickbox prihaja Pogum, vrača pa se tudi Twin Peaks
Na Pickbox prihaja Pogum, vrača pa se tudi Twin Peaks
 • Kraj opravljanja dela: udoben kavč
 • Delovni čas: kadarkoli
 • Delo: ogled najljubših serij na Pickboxu, seveda
 • Po dolgoletnih bojih z daljincem, ki je bil zaradi nezadovoljive ponudbe večkrat polepljen z lepilnim trakom zaradi prevelikega števila nesrečnih srečevanj s steno, Pickbox ponuja svetlo prihodnost, v kateri je vsak uporabnik sam svoj urednik. Vsak si sam izbira program, gleda kar hoče, na katerikoli napravi hoče. O ja, prihodnost je tu!

  Vroče, vroče

  Če ste eden tistih, ki ima težave pri izbiri novih vsebin za gledanje, lahko vedno pokukate v rubriko vročih serij, kjer boste našli tiste z odličnimi ocenami, o katerih zadnje čase govorijo vsi.

  Najbolj gledane serije, o katerih vsi govorijo, so ameriška Hiša iz kart s Kevinom Spaceyjem in Robin Wright, Črni seznam, v kateri je James Spader spreten zločinski genij Red, ki ima na piki določene tipe zločincev, kruti Vikingi, ZF poslastica Sirote (Orphan Black), že kultni Kriva pota (Breaking Bad) in njegova spin off serija Pokličite Saula (Better Call Saul), v kateri spoznavamo pretkanega odvetnika Saula Goodmana na začetku svoje kariere. Pickbox pa vam tudi z veseljem priporoča skrivnostno serijo Skrivnost jezera, ki se odvija na čudoviti Novi Zelandiji.

  Vsebine, ki bodo kmalu na voljo

  Vsi, ki ste v trenutku neprevidnosti na Pickboxu zamudili Lynchov Twin Peaks, trenutno izjemno priljubljeno politično serijo Gospa ministrica, Pod tančico Charlestona, ZF uspešnico Ujeti pod kupolo, ki so jo posneli po romanu Stephena Kinga, in serijo 4400 o nenadni vrnitvi 4400 pogrešanih oseb v enem dnevu in priljubljeno Zabavno ločenko, si boste lahko kmalu spet ogledati te serije na Pickboxu.

  Poleg serij, ki se vračajo, si boste na Pickboxu lahko prvič ogledali tudi kultno britansko serijo Jeeves in Wooster z izjemno duhovitim Hughom Lauriejem in Stephenom Fryjem, Zgodbo o studiu Pixar, čudovito z oskarjem nagrajeno risanko Pogum.


Prijavi napako v članku