Hi-fi sistemi
05.09.2011 18:51

Deli z drugimi:

Share

Multimedija na Androidu iz Philipsa


Model AS851 je združljiv s katero koli napravo opremljeno z operacijskim sistemom Adroid 2.1, prihaja pa z dvema 15W zvočnikoma.
Model AS851 je združljiv s katero koli napravo opremljeno z operacijskim sistemom Adroid 2.1, prihaja pa z dvema 15W zvočnikoma.

Philips

je na Berlinskem sejmu zabavne elektronike IFA predstavil tri ležišča z zvočniki za različne naprave, ki temeljijo na operacijskem sistemu Android, poleg njih pa še nov multimedijski predvajalnik. Vodilni model nosi oznako AS851 in je precej podoben že predstavljenemu modelu DS9, ki je ležišče z zvočniki namenjeno napravam Apple. Model AS851 je združljiv s katero koli napravo opremljeno z operacijskim sistemom Adroid 2.1 in navzgor, prihaja z dvema 15W zvočnikoma, z napravami pa se povezuje preko vtičnika microUSB ali brezžičnega Bluetootha. Za upravljanje s sistemom je na voljo aplikacija Fidelio, ki omogoča daljinsko upravljanje z napravo, medtem ko se vtičnik microUSB lahko uporablja tudi za polnjenje naprave.

Poleg najzmogljivejšega modela je Philips predstavil še šibkejša modela AS351 in AS111. Prvi je manjša različica modela AS351, ki je po funkcijah povsem enak, le da so njegovi zvočniki nekoliko šibki in sicer moči 10W. Na drugi strani je model z oznako AS111 nekakšna ura z alarmom, ki premore le en zvočnik moči 4W.

Zraven omenjenih naprav, je Philips predstavil še tako imenovani Gogear Connect 3, multimedijski predvajalnik, ki temelji na operacijskem sistemu Android 2,3 Gingerbread, opremljen pa je s 3,2-palčnim zaslonom. Naprava podpira WiFi povezovanje in omogoča predvajanje 720p video vsebin, na voljo pa je z 8 ali 16GB pomnilnika. Podpira tudi izmenjavo vsebin z uporabo DLNA tehnologije ter uporabo aplikacij, ki so na voljo na Android Marketu.


Prijavi napako v članku