Telefonija
17.11.2005 07:11

Deli z drugimi:

Share

Mobitelova posebna praznična ponudba

Družba Mobitel je pripravila posebno ponudbo, s katero bodo Mobitelovi uporabniki v prazničnem mesecu decembru 2005 in vse do 15. januarja 2006 sporočila SMS in MMS pošiljali za samo 4 SIT.

V mesecu decembru, ko se vsako leto že tradicionalno poveča promet v Mobitelovih omrežjih, je družba Mobitel ob prihajajočih zimskih praznikih pripravila posebno ponudbo, s katero bodo Mobitelovi uporabniki sporočila SMS in MMS pošiljali še ceneje. Tako bodo Mobitelovi uporabniki v posebni akcijski ponudbi od 1. decembra 2005 do 15. januarja 2006 za vsako poslano sporočilo SMS ali MMS odšteli zgolj 4 SIT.

Zadovoljstvo uporabnikov se odraža tudi v visokem številu Mobitelovih uporabnikov in njihovi zvestobi, zato ne preseneča, da vedno več slovenskih uporabnikov mobilnih telekomunikacij posega po Mobitelovih storitvah, predvsem pa je opazna rast uporabe negovornih in multimedijskih storitev. Tako Mobitelov multimedijski portal Planet uporabnikom na enem mestu, vedno in povsod, ponuja zabavne, informativne in priročne storitve in vsebine. Med številnimi vsebinami je na Planetu na voljo tudi prva slovenska video mobinovela Njudjerzzi, ki jo obiskovalci najdejo v sklopu Novo ter Prosti čas.

Mobitelov Planet, ki je plod lastnega razvoja in znanja, je obiskala že več kot polovica Mobitelovih uporabnikov GSM/UMTS, kar je eden največjih deležev uporabe multimedijskega portala na svetu, zato je mobilni portal nadvse zanimiv tudi za tuje operaterje. Število uporabnikov sistema Mobitel UMTS, ki ga je Mobitel kot edini slovenski operater in kot eden prvih evropskih operaterjev ponudil decembra 2003, pa danes že presega 20.000.

V družbi Mobitel podpirajo in se že aktivno pripravljajo na implementacijo prenosljivosti številk, tako da bodo pravočasno pripravljeni na uvedbo omenjene storitve v skladu z zahtevami Splošnega akta Agencije za pošto in elektronske komunikacije RS. V okviru nove storitve lahko uporabnik s prehodom k drugemu operaterju prenese svojo klicno številko, ne pa tudi nabora storitev, ki mu jih operater omogoča. Mobitel svojim uporabnikom zagotavlja številne in raznolike napredne storitve mobilnih telekomunikacij, pa tudi izkušnje tujih operaterjev, ki prenosljivost številk omogočajo, kažejo na to, da se le majhen delež uporabnikov odloči za storitev prenosljivosti številke, zato večjih sprememb števila uporabnikov v družbi ne pričakujejo.


Prijavi napako v članku