Telefonija
11.01.2008 11:38

Deli z drugimi:

Share

Mobilni Planet z vse večjo obiskanostjo

Mobitelov multimedijski portal Planet obiskuje že več kot 200.000 rednih uporabnikov, skupno število obiskovalcev pa je že preseglo milijon. Uvedba brezplačnega brskanja po Planetu je spodbudila večji obisk, vse več zanimanja pa je tudi za Planetove mobilne videovsebine.

Mobilni Planet je septembra lani doživel temeljito prenovo. Poleg prenovljene podobe so uporabniki zelo dobro sprejeli brezplačno brskanje po Planetu, kar pomeni, da sedaj ni več zaračunavanja vstopnin in prenesenih podatkov. Rednih obiskovalcev mobilnega Planeta je sedaj že več kot 200.000, od uvedbe pa je mobilni Planet zabeležil že dober milijon različnih obiskovalcev. V zadnjih mesecih je najbolj priljubljen sklop raznolikih športnih vsebin, sledijo jim novice, melodije, slike in igre za mobilnike, prostočasne aktivnosti ter storitve sporočanja. Uporabniki Planeta pa lahko enostavno in elegantno spremljajo razmere na slovenskih, avstrijskih in italijanskih smučiščih, tudi z ogledom kamer na smučiščih.

Poleg brezplačnega brskanja prek podatkovnega prenosa GPRS/UMTS v Mobitelovih omrežjih je prednost Planeta bogat nabor vsebin in storitev, ki so v veliki večini brezplačne. Pred dostopom do plačljivih vsebin, kot so melodije, slike in igre za mobilnike, je uporabnik vedno seznanjen s ceno, šele po potrditvi le-te pa se mu strošek tudi zaračuna.

Planet že od leta 2003 omogoča tudi privlačne mobilne videovsebine, ki jih je mogoče spremljati na skoraj vseh sodobnejših mobilnikih. Kakovost prikaza je najvišja z uporabo zmogljivega omrežja Mobitel UMTS/HSDPA.

Pestro izbiro uporabnih, večpredstavnostnih vsebin, fotografij, videa in glasbe portala lahko uporabniki prilagodijo svojim potrebam in željam, saj lahko v Moj Planet dodajo želene vsebinske sklope. Pri tem si lahko pomagajo s čarovnikom, ki posamezniku glede na izkazana zanimanja predlaga primeren nabor povezav. Hiter dostop do želenih vsebin omogoča tudi iskalnik, medtem ko se prikaz in nabor vsebin samodejno prilagajata zmogljivostim uporabnikovega mobilnika.

Prav tako dober obisk, več kot 200 tisoč rednih obiskovalcev, ki so ga sprejeli za svoj priljubljeni medij, beleži tudi spletni Planet. Ta se z mobilnim Planetom vsebinsko dopolnjuje, uporabnikom pa na spletnem naslovu www.planet.si nudi še podporo osebnih nastavitev na mobilnem Planetu.

Multimedijski portal Planet bo tudi v prihodnje nudil vrsto vsebinskih in storitvenih novosti, s čimer bo uporabniška izkušnja še boljša in bolj personalizirana, vsebine pa še bolj interaktivne.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več