Računalništvo, telefonija
14.07.2019 15:14
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mikko Hypponen na 17. konferenci o informacijski varnosti INFOSEK 2019

Na letošnji konferenci o informacijski varnosti INFOSEK 2019 bo predaval tudi Mikko Hypponen!
Na letošnji konferenci o informacijski varnosti INFOSEK 2019 bo predaval tudi Mikko Hypponen!

Tokrat imamo odlično novico za vse, ki se želite seznaniti z najnovejšimi trendi in spoznanji, ki jih prinaša informacijska varnost, tako v slovenskem, kot tudi širše, v evropskem prostoru. V Novi Gorici bo namreč od 27. do 29. novembra 2019 potekala že 17. konferenca o informacijski varnosti INFOSEK 2019. Konferenca je razdeljena v kar pet sklopov, in sicer INFOSEK, GDPR, DIGIDOC, CIO FORUM in SLOVENSKI KONGRES POSLOVNIH SEKRETARK. Zaradi pestre vsebine smo prepričani, da boste zagotovo našli nekaj zase, in to ne glede na to, ali ste v vlogi varnostnega inženirja, sistemskega administratorja, direktorja, poslovne sekretarke ali kakšni drugi vlogi.

Letošnja konferenca o informacijski varnosti INFOSEK 2019 bo posebna tudi zaradi tega, ker bo gostila svetovno znanega predavatelja Mikka Hyppönena, ki je globalni strokovnjak za informacijsko varnost. Mikko Hypponen je zaposlen v podjetju F-Secure že vse od leta 1991 in je že pripravil številne strokovne prispevke za ugledne časopisne hiše, kot so New York Times in Wired and Scientific American ter je nastopil v številnih mednarodnih televizijskih programih. Poleg tega varnostni strokovnjak predava na mednarodno priznanih univerzah, kot so na primer Stanford, Oxford in Cambridge. Da je Mikko Hyppönen resnično prava ikona na področju informacijske varnosti kaže tudi dejstvo, da je bil s strani revije PC World uvrščen na seznam 50 najpomembnejših ljudi na svetu in na prestižni seznam FP Global 100 Thinkers.

Če pohitite s prijavo na letošnjo konferenco o informacijski varnosti INFOSEK 2019 boste lahko do vstopnice prišli precej ceneje. Za vse prijave na konferenco INFOSEK do 18.8.2019 namreč velja kar 30% popust.

Osnovne informacije o dogodku in prijavnica so na voljo na spletni povezavi https://infosek.palsit.com.


Prijavi napako v članku