Strojna oprema
09.09.2005 06:22
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Logitech z novo ponudbo brezžičnih računalniških mišk

Švicarski Logitech je naznanil, da je zaradi naraščajočega povpraševanja po njihovih glodavcih, pripravil štiri nove modele računalniških mišk. Gre za modele MX610, V400, V270 ter LX7, katere odlikuje brezžičnost, možnost nadzora nad porabo baterij ter gumb za prižiganje in ugašanje.

Brezžična miška Logitech MX610 združuje baterijo z dolgo življenjsko dobo z brezžično digitalno tehnologijo frekvence 2,40 GHz. Pametno miško odlikuje vgrajen procesor za dvostransko komunikacijo z računalnikom, ki skrbi za odkrivanje in odpravljanje motenj drugih brezžičnih naprav ter za obveščanje uporabnika o stanju baterij. Miška Logitech MX610 je obogatena s številnimi naprednimi funkcijami, med katerimi nam bo najbolj prišla v poštev možnost svetlobnega opozarjanja za vsako prejeto elektronsko sporočilo.

Miška Logitech V400 predstavlja pravo rešitev za mobilne poslovneže, ki potrebujejo zanesljivo brezžično miško in pri tem ne želijo imeti opravka s pogostim menjavanjem baterij. Cenovno dostopno optično miško odlikuje laser z dvojno sledjo, ki bo zadovoljil tudi najzahtevnejše uporabnike.

Logitech V270 je bila grajena na osnovi priljubljene brezžične miške Logitech Cordless Optical Mouse V200 in si kot prva miška Logitech izmenjuje podatke z računalnikom prek modrozobe povezave. Miška uporablja drsni plošček in je namenjena tistim, ki želijo imeti zanesljivo brezžično miško, s pomočjo katere je upravljanje z računalnikom bolj učinkovito.

Miška Logitech LX7 se lahko pobaha z zanesljivo brezžično povezavo z računalnikom pri frekvenci 27 MHz ter z majhnim sprejemnikom, ki ni večji od običajnega USB ključa. Ergonomsko oblikovana miška je primerna tako za desničarje kot tudi za levičarje in je prevlečena s posebno gumo proti drsenju.

Novi modeli brezžičnih mišk Logitech bodo na voljo v oktobru. Prodajalci se bodo od modela MX610 ločili za 14 tisočakov, od modela V400 ter V270 za 11 tisočakov, za model LX7 pa bo potrebno odšteti 9 tisočakov.


Prijavi napako v članku