Strojna oprema
23.05.2005 20:24

Deli z drugimi:

Share

Logitech serija G

Logitech je na prireditvi E3 Electronic Entertainment Exposition naznanil svoje načrte glede lansiranja nove serije visoko zmogljivih perifernih naprav, ki bodo ustrezale visokim sistemskim zahtevam iger za osebne računalnike. Logitechovi izdelki iz serije G bodo nadgradnja zelo priljubljene optične miške Logitech MX518 za igračarje in bodo namenjeni ljubiteljem igric, ki v veliki želji po novih zmagah zahtevajo le najboljše možno igralno orodje.

Družina izdelkov iz G serije bo odraz nenehne interakcije med Logitechom, vodilnim izdelovalcem perifernih naprav za osebne računalnike, in ljubitelji igric za osebne računalnike. To sodelovanje je pripomoglo k temu, da je Logitech lažje prepoznal katere lastnosti izdelka so ključne in definiral standarde izdelkov iz serije G glede na nivo zahtevnosti igranja, ki bodo omogočili nove stopnje točkovne natančnosti in neznansko hitrost ter hkrati nudili igralcem možnost izbire nastavitev glede na njihove osebne preference.

Tehnološka renesansa na področju grafičnih čipov in programske opreme je omogočila, da najbolj prodajane igrice za osebne računalnike pričarajo doživetja, ki so neverjetno podobna tistim iz vsakdanjega življenju. Priljubljenost spletnega igranja prek osebnih računalnikov je medtem strmo naraščala zaradi večje uporabe širokopasovnih povezav. Raziskovalno podjetje Jupiter napoveduje, da bo število spletnih igralcev igric v ZDA naraslo z 9 milijonov iz leta 2002 na več kot 20 milijonov do leta 2006. Logitech je prepričan, da obstaja nepokrit segment tržišča, ki bi ponudil ljubiteljem igric visoko zmogljive periferne naprave in zadovoljil njihovim tehnološkim zahtevam ter nadgradil igralno izkušnjo z novimi inovativnimi lastnostmi.

Logitech bo podrobnosti o novih izdelkih iz serije G predstavil poleti. Nekaj lastnosti serije G: nastavljiv interaktivni zasloni, programski igralni gumbi in gumbi z možnostjo nastavitve stopnje ločljivosti moški – kot pri Logitechovi optični miški MX518 Gaming-Grade.


Prihaja nova G serija…

Prijavi napako v članku