Računalništvo, telefonija
17.10.2006 11:29
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Logitech in World Cyber Games 2006

Logitech, vodilni proizvajalec igralnih perifernih naprav, vključno z nagrajevanimi miškami in tipkovnicami iz serije G, je danes objavil, da je postal uradni dobavitelj prireditve “World Cyber Games 2006 Grand Final”. V finalu tekmovanja, ki bo potekalo od 18. do 22. oktobra 2006 v Monzi, kjer se nahaja svetovno znano dirkališče, bo sodelovalo 700 najboljših igričarjev sveta iz 70 držav. Logitech bo prispeval na stotine tipkovnic G15, laserskih mišk G3 in slušalk “Precision PC Gaming” za vse turnirje v okviru tekmovanja “WCG 2006 Grand Final”.

Logitech ima več kot deset let izkušenj s področja trženja igralnih naprav, saj je model WingMan® – igralno palico za igranje na osebnem računalniku – prvič predstavil v letu 1995. Od tedaj je podjetje običajnim igričarjem in igričarskim navdušencem zagotavljalo krmilnike, igralne volane, igralne palice, miške in tipkovnice, oblikovane za številne različice igralnih konzol PlayStation in Xbox, ter za osebne računalnike. Septembra leta 2005 je odgovoril na zahteve igričarjev z novo družino izdelkov iz serije G – laserske miške G3, G5 in G7, tipkovnici G11 in G15 ter igralni volan G25. Vsi imajo impresivne specifikacije, omogočajo izjemno hitrost in nudijo široko paleto prilagodljivih nastavitev.

Prireditev World Cyber Games sodi v svetovnem merilu med največje festivale računalniških in video iger. Letos bo na tekmovanju sodelovalo predvidoma 700 finalistov iz 70-ih držav, ki so se kvalificirali prek državnih tekmovanj, na katerih je v obdobju od marca do septembra 2006 sodelovalo skoraj milijon igričarjev. Uradno poteka tekmovanje že šesto leto in bo prvo veliko finale, ki se bo odvijalo v Evropi in to na dirkalni stezi formule, kar obeta vznemirljivo vzdušje tako za igričarje kot tudi za gledalce.

S sponzoriranjem dogodka “World Cyber Games 2006 Grand Final” izkazuje Logitech svojo predanost računalniškemu igranju in igričarjem ter zagotavlja igričarjem najnovejše igralne tehnologije, ki jim omogočajo maksimalni izkoristek njihovih zmožnosti.

“WCG je samo v sedmih letih postal največji igričarski festival in pri tem je uspel razširiti koncept elektronskih športnih iger in računalniškega igranja tako, da so postali privlačni tudi za gledalce. Letošnji dogodek bo številnim vrhunskim igričarjem omogočil, da izkusijo Logitechovo vodilno tehnologijo in da prepoznajo njegovo zavezanost igralni industriji”, je ob predstavitvi dejal Wonsuk Oh, izvršni podpredsednik podjetja International Cyber Marketing, globalnega organizatorja prireditve World Cyber Games.

Romain du Gardier, Logitechov produktni menedžer za smerne naprave za evropsko tržišče, je dejal: “Udeležba na tako velikem dogodku kot je prireditev “World Cyber Games 2006 Grand Final” je za Logitech zelo pomembna. Naši najboljši izdelki bodo v rokah najboljših igričarjev sveta, zato nestrpno pričakujemo končne rezultate. Vsem finalistom želimo veliko sreče!”


Prijavi napako v članku