Strojna oprema
23.08.2006 11:32

Deli z drugimi:

Share

Logitech ChillStream

Logitech je danes predstavil nov igralni krmilnik z inovativno vgrajenim hladilnim sistemom, zasnovanim na ventilatorju in izdelanim z namenom, da bi igričarjem sušil in hladil roke – tudi pri intenzivnem igranju. Krmilnik Logitech® ChillStream™ za osebne računalnike je edini novi igralni krmilnik, ki vključuje to ekskluzivno patentirano tehnologijo.

“V Logitechu nenehno vrednotimo različne vrste materialov in tehnologij, ki lahko pripomorejo k temu, da bi bilo igralno izkustvo bolj udobno,” je ob predstavitvi dejal Ruben Mookerjee, Logitechov direktor produktnega marketinga za področje igralnih naprav. “Vendar pa pri napetih akcijskih igrah nič ne more nadomestiti svežega zraka – to je najboljši način, da ostanejo roke hladne in suhe. Pri vključitvi Logitechove edinstvene tehnologije ChillStream za hlajenje rok v nov krmilnik ni bilo trebna sklepati kompromisov na račun dizajna in velikosti krmilnika. Tudi ventilator je izjemno tih – da je vključen, se boste zavedali le zaradi tega, ker boste občutili hlajenje vaših rok.”

Tehnologija Logitech ChillStream

Logitechova ekskluzivna tehnologija ChillStream vključuje vgrajen 40 mm ventilator, ki cirkulira do 0,1 kubičnega metra zraka vsako minuto, pri tem pa povzroča zelo malo hrupa. Zaradi kompaktne velikosti ventilatorja je Logitech lahko oblikoval krmilnik, ki vključuje lastnost ChillStream v standardni velikosti. Skozi tri ozke odprtine na vsaki strani krmilnika izhaja zrak neposredno na štiri prste, spodnji del palca ter na dlan roke – to so tri področja na roki, ki najbolj potrebujejo hlajenje. Obstajajo tri nastavitve za valovanje zraka – močno, šibko in izklop. Zračne odprtine so vdolbljene v površino krmilnika, gumaste obrobe, ki obdajajo odprtine, pa so poravnane s površino – zračni valovi so zato komaj občutni na dotik med igranjem iger.

Krmilnik Logitech ChillStream za osebnik računalnik

Polno-hitrostni USB “priključi-in-igraj” krmilnik Logitech ChillStream za osebni računalnik je združljiv z računalniki z nameščenim operacijskim sistemom Windows® XP (z najnovejšim vzdrževalnim paketom) in bo združljiv tudi z Windows® Vista™, ko bo nov Microsoftov operacijski sistem na voljo. Modna srebrno-črna barvna kombinacija krmilnika je dodatno poudarjena s kovinskimi rešetkami, ki pokrivajo vstopne odprtine za zrak na spodnjem delu krmilnika. Krmilnik vključuje Logitechovo premično D-ploščico, na kateri so štiri krmilne točke namesto ene same točke vrtenja – dizajn onemogoča nagibanje z ene strani na drugo, ki je značilno za druge krmilnike in s tem zagotavlja večjo natančnost krmilnika. Analogna palica na krmilniku je bila strojno testirana in zagotavlja najmanj milijon krožnih obratov in s tem jamči, da lahko igričarji lažje prenašajo napetost pri igranju tudi v daljšem časovnem obdobju. Krmilnik Logitech ChillStream za osebne računalnike bo na voljo v ZDA in v Evropi od septembra dalje. Njegova priporočena maloprodajna cena v Evropi je 39,99 evrov.


Prijavi napako v članku