Računalništvo, telefonija
27.06.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Lexmark je prenovil poslovne tiskalnike in večopravilne naprave

.. Nove poslovne naprave GO Line so zasnovane za majhne delovne skupine in majhne prostore ..
Lexmark MB3442adw
Lexmark MB3442adw

Lexmark, globalni vodja na področju rešitev za upodabljanje, je predstavil 13 novih naprav, s katerimi je razširil družino GO Line s tiskalniki in večnamenskimi napravami serije 300 in 400, ki zagotavljajo popolne zmogljivosti poslovnega razreda v kompaktnejši obliki.


Med novimi napravami je devet črno-belih tiskalnikov in večopravilnih naprav poslovnega razreda ter štirje novi barvni tiskalniki GO Line™, vse pa so namenjene manjšim delovnim skupinam. Nove naprave so zasnovane za majhne prostore, saj so manjših mer, a podjetjem in podjetnikom nudijo izjemno produktivnost, zmogljivost in vzdržljivost, po katerih slovi Lexmark. Naprave zmorejo tiskati do 40 strani v minuti (v formatu A4), čas izpisa prve strani pa znaša le 5,9 sekunde.

“Te nove naprave so lahke, kompaktne in hitre, saj nudijo enako kakovost in zmogljivost, kot jih stranke pričakujejo od Lexmarka, le da so na voljo v manjši, bolj kompaktni obliki,” je dejal Dominik Selan, predstavnik Lexmarka v Sloveniji, in dodal: “Jeklena konstrukcija ohišja zagotavlja trajnost, zanesljivosti in dolgi življenjski dobi pa so prilagojene tudi druge komponente. Grelni element je zasnovan za doživljenjsko delovanje naprave, zato te zahtevajo manj vzdrževanja, medtem ko celovite varnostne funkcije pomagajo zaščititi omrežje in lastniške podatke. Standardna funkcija obojestranskega tiska pa podjetjem prihrani papir.”

Lexmark GO Line™
Partnerji Lexmark lahko svojim strankam ponudijo nove naprave za majhne delovne skupine z zmogljivostjo in funkcijami, ki podpirajo širok spekter potreb uporabnikov in hkrati zavzemajo zelo malo prostora. Nove naprave so na voljo kot črno-beli ali barvni tiskalniki ali večopravilne naprave.

Funkcije vključujejo:
– Hiter črno-beli tisk 38 strani A4 na minuto* v seriji 300 oziroma 40 strani A4 na minuto* v seriji 400.
– Hiter barvni tisk 24 strani A4 na minuto* v seriji 400.
– Čas izpisa prve strani vsega 5,9 sekunde.
– Obojestransko tiskanje je standardno pri vseh modelih.
– Vmesnik za faks in vrata USB so standardna pri vseh večnamenskih napravah.
– Vse večopravilne naprave imajo na prednji strani vgrajen USB-vhod, ki omogoča hitro tiskanje ali skeniranje na pomnilniški ključek.
– 2,8-palčni zaslon na dotik je nameščen na vseh večopravilnih napravah in še olajša njihovo uporabo.

Manjše in lažje poslovne barvne večopravilne naprave

Poslovni tiskalniki in večopravilne naprave zagotavljajo zanesljiv in natančen tisk v barvah. V minuti lahko natisnejo do 24 barvnih strani*, hkrati pa so izdelane za zanesljivost, zmogljivost in varnost, na voljo pa so tudi z dodatnimi predali za papir za obsežnejša tiskalniška opravila.

Nove naprave vključujejo:
– So manjše in lažje – barvni tiskalniki serije 400 so 30 odstotkov manjši in 20 odstotkov lažji od predhodnikov; večopravilne naprave pa kar 50 odstotkov manjše in 25 odstotkov lažje od predhodnikov.
– Obojestransko tiskanje in brezžična povezava Wi-Fi sta standardna pri vseh modelih.
– Dupleks samodejni podajalnik dokumentov je standarden pri večnamenskih napravah.
– Vsi modeli imajo vgrajen 2,8-palčni (7,2 cm) zaslon na dotik in vključen nabor aplikacij Cloud Connector.
– Omogočajo namestitev do dveh dodatnih pladnjev s kapaciteto 250 listov.
– Lexmark celovite varnostne funkcije so standardne za vse naprave.

Lahke, kompaktne in hitre črno-bele naprave

Črno-bele poslovne naprave so lahke, kompaktne in hitre, saj podpirajo tiskanje s hitrostjo do 40 strani A4 na minuto, izbirni pladenj s 550 listi pa omogoča daljše neprekinjeno tiskanje. Večjedrni procesor frekvence 1 GHz še pospeši zahtevnejša opravila, Lexmarkovi celoviti varnostni mehanizmi pa pomagajo varovati občutljive informacije.

Funkcije vključujejo:
– Izpis prve strani že po 5,9 sekunde; hitrost tiskanja do 40 strani A4 v minuti in skeniranje do 92 slik (format A4) na minuto*
– Kartuše z visokim izkoristkom, izbirni vhodni pladenj ter zanesljivost jeklene konstrukcije in komponent z dolgo življenjsko dobo pomenijo manj prekinitev dela.
– Obojestransko tiskanje je standardno pri vseh modelih.

Več na smark.si (P.R.)


Prijavi napako v članku