Telefoni
14.11.2013 09:06
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lenovo Vibe Z: Supermobilnik za vse okuse!

Pametni mobilni telefon Lenovo Vibe Z vas bo zlahka prepričal, saj je kot nalašč za opravljanje zahtevnejših nalog, predvajanje večpredstavnostnih vsebin in poganjanje iger. Novost je trenutno naprodaj le na Kitajskem, v bližnji prihodnosti pa bo na voljo tudi drugod po svetu.
Pametni mobilni telefon Lenovo Vibe Z omogoča celo uporabo dveh telefonskih kartic SIM.
Pametni mobilni telefon Lenovo Vibe Z omogoča celo uporabo dveh telefonskih kartic SIM.

Podjetje Lenovo se z izjemno zanimivimi izdelki na področju mobilne telefonije vse bolj postavlja po robu vodilnim proizvajalcem pametnih mobilnih telefonov, kot so Samsung, LG, Apple in drugi. Njegov novi pametni mobilnik Vibe Z ni nikakršna izjema, saj je dovolj zmogljiv, da bo zlahka prepričal tudi najzahtevnejše uporabnike. Ker je opremljen s 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, bo primeren tudi za ljubitelje večpredstavnostnih vsebin in naprednih iger.

Pametni mobilni telefon Lenovo Vibe Z bo zlahka kos tudi naprednejšim opravilom, saj uporablja 4-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 800 v navezi s pomnilnikom kapacitete dveh gigabajtov. Novost bo prepričala tudi ljubitelje digitalne fotografije, saj ima za zajem posnetkov na voljo digitalni fotoaparat Sony IMX135 ločljivosti 13 milijonov točk in bliskavico LED ter lahko v pol sekunde zajame do 10 fotografij. Za kakovostne videokonference skrbi kamera ločljivosti 5 milijonov točk.

Lenovo Vibe Z dopolnjuje še trpežni etui, ki je na voljo v kar osmih barvnih odtenkih in je opremljen s priročnim oknom za hiter vpogled v obvestila. Novost je trenutno naprodaj le na Kitajskem, v bližnji prihodnosti pa bo na voljo tudi drugod po svetu.

Vas zanima več iz te teme?
Lenovo telefoni

Prijavi napako v članku