Računalništvo, telefonija
15.09.2019 10:07
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lenovo presenetil s poceni pametno ročno uro

Pametna ročna ura Lenovo Carme za malo denarja ponuja veliko.
Pametna ročna ura Lenovo Carme za malo denarja ponuja veliko.

Če potrebujete kakovostno pametno ročno uro s funkcijami pametnega mobilnega telefona, a zanjo niste pripravljeni odšteti veliko denarja, je nov izdelek podjetja Lenovo prava rešitev za vas. Gre za pametno ročno uro Lenovo Carme HW25P, ki je opremljena s kakovostnim 3,3-centimetrskim oziroma 1,3-palčnim ukrivljenim barvnim zaslonom IPS. Poleg tega je novost še vodotesna, saj razpolaga s standardom IP68 in ponuja 24-urni nadzor srčnega utripa uporabnika, kar bo prišlo v poštev predvsem tistim, ki so športno aktivni.

Barvni zaslon omogoča enostavno branje vsebine z različnih zornih kotov, vgrajena baterija zmogljivosti 200 miliamper ur pa zagotavlja za približno sedem dni avtonomije delovanja. Za povezovanje z zunanjimi napravami je na voljo brezžična povezava Bluetooth 4.2, podprte pa so tako mobilne naprave Android kot iOS. Namenska aplikacija omogoča spremljanje številnih možnosti za zdravje in fitnes, poleg 24-urnega merilnika srčnega utripa pa najdemo še merilec korakov, spremljanje kakovosti spanja in podporo za osem različnih športov.

Obstaja tudi možnost prejemanja obvestil z mobilnih naprav. Pametna ročna ura Lenovo Carme W25P bo na voljo v črni in zeleni barvi, zanjo pa bo treba odšteti zgolj preračunanih 45 evrov. Novost je trenutno naprodaj le v Indiji, v naslednjih nekaj tednih pa naj bi zašla še na druge svetovne trge.


Prijavi napako v članku