Računalništvo, telefonija
12.11.2019 13:45
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Laserska gravura slovenskih znakov na tipkovnici – odlična rešitev

Ste kdaj imeli računalnik s tujo tipkovnico, ki ni imela slovenskih znakov, kot so č, š, ž in podobni?
V praksi največkrat dodajajo znake tistim tipkovnicam, ki nimajo šumnikov in znakov, ki smo jih vajeni na slovenski tipkovnici.
V praksi največkrat dodajajo znake tistim tipkovnicam, ki nimajo šumnikov in znakov, ki smo jih vajeni na slovenski tipkovnici.

Čeprav je danes veliko uporabnikov, predvsem mlajših, ki rastejo skupaj z računalnikom, veščih slepega tipkanja, je tudi veliko takšnih, ki ob pisanju še vedno pogledujejo po tipkovnici, kar zna biti ob tipkovnici s tujimi znaki sila nerodno.

Eden izmed razlogov, da nimate slovenske tipkovnice, je lahko, da ste računalnik preprosto kupili v tujini. Tuje tipkovnice pa imajo tudi rabljeni ali outlet računalniki, ki so za marsikaterega uporabnika lahko odlična izbira, saj nudijo super razmerje med kakovostjo in ceno.

PoceniPC.com je specializirana trgovina za prodajo tovarniško obnovljenih (outlet – odprta embalaža) in rabljenih računalnikov z enoletno garancijo.

  • Outlet računalniki so skoraj novi modeli, torej imajo najnovejše komponente in eno leto tovarniške garancije. To so navadno razstavni eksponati, neprodana zaloga, artikli z manjšimi lepotnimi napakami.
  • Rabljeni računalniki v PoceniPC.com so business razreda. Rabljeni so bili približno 2 leti v določenem podjetju v tujini in so odlično ohranjeni, pogosto brez vidnih znakov uporabe.

Zaradi gravure ne boste čakali nič dlje

Ker imajo njihovi prenosniki tuje tipkovnice, slovenske nalepke za tipke priložijo brezplačno, če želite še elegantnejšo rešitev, pa si lahko omislite gravuro slovenskih znakov na tipkovnico, ki jo lahko dokupite ob nakupu prenosnika.

Slovenske črke v tipkovnico vgravirajo lasersko. V praksi največkrat dodajajo znake tistim tipkovnicam, ki nimajo šumnikov in znakov, ki smo jih vajeni na slovenski tipkovnici. Gravuro lahko naredijo tudi na tipkovnicah z osvetljenimi tipkami. Te zanima, kako naredijo lasersko gravuro slovenskih znakov? Preveri v video povezavi.

Slovenske znake vam vgravirajo za doplačilo 5 evrov kar ob nakupu prenosnika. To pa označite že ob artiklu (slika). Gravuro pri PoceniPC.com delajo sami, tako da se čas dobave prenosnika zaradi tega nič ne podaljša.

V PoceniPC.com pravijo, da velja pravilo: bolj kvaliteten je prenosnik, bolj so kakovostni izdelava in materiali, tako je tudi gravura na njem lepša.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INSIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INSIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INSIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 309 44 44
Planet GV posameznikom in podjetjem že več kot 30 let pomaga do svežih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Pridružite se jim in sezite višje. Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več