Tiskalniki in skenerji
15.11.2009 08:14

Deli z drugimi:

Share

Kyocera ponovno z najbolj zanesljivimi večnamenskimi napravami

Kyocera ponovno z najbolj zanesljivimi večnamenskimi napravami
Kyocera ponovno z najbolj zanesljivimi večnamenskimi napravami

Kyocera

sporoča, da je od revije Office Products Analyst ponovno prejela priznanje za najbolj zanesljivo ponudbo črno-belih večnamenskih naprav (MFP). Kyocerine naprave so v raziskavi, v kateri so sodelovali ponudniki servisnih storitev in prodajalci, prejela skupno oceno zanesljivosti 8,4, pri čemer je bila najvišja možna ocena 10. Povprečna ocena v panogi je 7,9. Kyocera Mita je to priznanje doslej dobila že trikrat v zadnjih petih letih.

»Naša raziskava kaže, da so Kyocerine črno-bele večnamenske naprave najbolj zanesljive. Kyocera je dobila to priznanje večkrat kot katerikoli drugi proizvajalec v zadnjih desetih letih, zato jim čestitamo za ta izjemni dosežek,« je povedal Andy Slawetsky, predsednik podjetja Industry Analysts, ki izdaja revijo Office Products Analyst. »Povratne informacije servisnih tehnikov jasno kažejo, da mora biti Kyocera na vrhu izbora, ko kupci izbirajo črno-bele večnamenske naprave.«

Raziskava revije Office Products Analyst je temeljila na poglobljenih telefonskih intervjujih s 135 direktorji servisnih storitev pri prodajalcih v ZDA. V odgovorih, povezanih z izdelki, s katerimi imajo vsakodnevne izkušnje, so sodelujoči zajeli 44.462 enot večnamenskih naprav. Raziskanih in ovrednotenih je bilo 83 modelov sedmih proizvajalcev, pri čemer so raziskovalce zanimali podatki, kot so število namestitev posameznega modela, povprečna mesečna količina natisnjenih strani, cikel preventivnega vzdrževanja in povprečno število natisnjenih strani med servisnimi klici.


Prijavi napako v članku