Računalništvo, telefonija
12.12.2018 21:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kupujete elektroniko? Iščete dober servis? To je pravi naslov

V spletni trgovini MComp bo vsakdo našel kaj zase ali za svoje bližnje.
V spletni trgovini MComp bo vsakdo našel kaj zase ali za svoje bližnje.

Manjši, lokalno usmerjeni trgovci in serviserji računalniške opreme pogosto najbolje poznajo naše potrebe in nam tudi najlažje in najbolje na štiri oči svetujejo, katera oprema je prava.

Prenovili so spletno trgovino

Eno takšnih manjših podjetij je MComp, ki deluje na območju Ljubljane in se že deset let uspešno bori z večjimi igralci na omenjenem trgu, v tem času pa tudi sami uspešno rastejo in se razvijajo. Pred kratkim so prenovili tudi svojo spletno trgovino www.mcomp.si, kjer boste zagotovo našli kaj zase ali za svoje bližnje. Konec koncev so prazniki pred vrati in s tehnološkimi darili težko grešite.

V spletni trgovini boste tako našli super računalnike (tako prenosnike kot namizne računalnike, tablice, monitorje …) in dodatno opremo zanje. Prav tako nudijo pestro izbiro pametnih mobilnih telefonov in dodatkov zanje, pa televizorje, projektorje in kamere za nadzor doma. Tu je še zabavna elektronika, če bi se radi poigrali s pametno uro ali se morda po mestu zapeljali z električnim skirojem. Za več informacij o ponudbi morate vsekakor obiskati njihovo spletno stran.

Nudijo tudi servis na domu ali v pisarni

Tudi če boste potrebovali servis katerega od aparatov, vam ne bo treba daleč, saj sami nudijo strokoven servis na področju računalništva in elektronike. Specializirani so za servis računalnikov, avdio in video opreme (popravila televizorjev, projektorjev, ojačevalcev, glasbenih stolpov, DVD predvajalnikov …), manjših hišnih aparatov (steklokeramične in indukcijske plošče …) ter industrijske elektronike. Pri servisu računalnikov velja omeniti popravila namiznih, prenosnih in tabličnih računalnikov, čiščenje virusov ter optimizacijo sistema, reševanje podatkov, napeljavo in vzdrževanje računalniških mrež, nudijo pa tudi servis na domu ali v pisarni, kar se utegne izkazati kot priročna rešitev. Na kratko: Imate težave z računalnikom ali ste morda izgubili podatke. V MComp bodo našli zdravilo za vse težave, vi pa boste domov odšli zadovoljni.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MCOMP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MCOMP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

mcomp

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MCOMP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku