Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Poslovne rešitve
17.11.2023 10:00
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kriptovalute proti rekordom. Ne zamudite rasti. Ekskluzivne informacije za naše bralce. Brezplačno.

Katere kriptovalute kupiti 2024?
Katere kriptovalute kupiti 2024?

Rasti kriptovalut so prebudile Slovenijo. Celo veliki kripto projekti so v zadnjem mesecu zrasli tudi za + 300 %. Vse to ni presenečenje za tiste, ki spremljate brezplačne webinarje, o katerih vas preko naših člankov redno obveščamo. Kaj lahko sledi v kriptovalutah v kratkem? Kje so še skrite priložnosti rasti? Bodite na tekočem, ker lahko sledijo še večje rasti. V pripravi je nov urgentni webinar.

Kripto GRE V REKORDE. Zgleda kot da ga ne ustavi nič. Vsak dan se ulijejo v kripto nove milijarde in cene rastejo gor in gor. Že tisti, ki so se udeležili webinarja pri zadnjem pozivu, so videli velike rasti.

KAJ SLEDI? Priložnosti v kriptu ne čakajo nikogar!

Zdaj je ostalo le še par dni v katerih se lahko pričakuje dodatna eksplozija rasti. 

Pričakuje se celo t.i. Ripple efekt (dne 13. julija je ta kripto projekt dosegel + 80 % rast preko noči)!

Da ste na tekočem z aktualnimi novostmi in da ne zamudite teh velikih rasti, se zdaj prijavite na urgenten webinar KRIPTO FENIKS. Ne zamudite še zadnjega vlaka.

Na webinarju bomo razkrili tudi dva kripto projekta z velikim potencialom.

Udeležba je brezplačna. Webinar bo že NOCOJ.

Povezavo do brezplačnega webinarja prejmete zdaj s prijavo TUKAJ.

Kriptovalute cena – nove in nove dobre novice

Zaradi težko pričakovane poteze največje finančne inštitucije na svetu, BlackRock, ponovno objavljamo vabilo na ekskluziven webinar za naše bralce.

Voditelj webinarja, Martin Korošec, se je za to odločil, ker se poleg Bitcoin ETF-ja očitno dogaja tudi odobritev Ether spot ETF-ja.

BlackRock, največji finančni megalodon na svetu, je nenadoma oddal uradno vlogo S1 pri SEC komisiji za Ether ETF. Očitno si veliki zaslužkarji želijo tudi zaslužkov od druge največje kripto valute. To pomeni še večji potencial za kripto, ker ni vse fokusirano na Bitcoin.

Cathie Woods, legendarna investitorka, ki upravlja ARK sklade, je v intervjuju za televizijsko mrežo CNBC hvalila Solano kot konkurenco Etheriumu. In kot da še to ne bi bilo dovolj za nove rasti cen kriptovalut se v Grayscale Solana Trust zlivajo ogromne vsote denarja. V nekem trenutku se je trgovalo s + 800 % premijo. Solana lahko k svoji 200 % rasti v mesecu še lepo doda. 

To so izjemni premiki, ki cene dvigajo še višje. Ne zamudite te rasti. Prijavite se zdaj na urgentni webinar FENIKS za aktualne informacije. Posebej priporočamo za zamudnike in začetnike.

Za prijavo kliknite zdaj TUKAJ.

Kriptovalute Slovenija – zbudi se!

Kripto je svojo veličastno rast lahko šele začel. Tisti, ki ste bili na mojih webinarjih v preteklem letu, od začetka tega leta, teden za tednom, mesec za mesecem sem opozarjal, da je to leto s tehnične analize zelo podobno 2020. Potrebno je razmišljati par mesecev vnaprej, da prehitiš maso. Ker tudi leta 2020 so se oktobra, novembra in decembra zgodile nore rasti. Ne zamudite zdaj še zadnjega vlaka. Pridobite aktualne info.

Tako poudarja Martin Korošec, avtor priročnika Feniks, kriptovalute za začetnike, ki organizira novi urgentni webinar.

strokovnjak za kriptovalute_martin_korosec-kriptovalute-delavnica

Posebej aktualne informacije priporočamo začetnikom in zamudnikom. Urgentno, in to resno mislim. Vsak dan je vse dražje. Udeležba na webinarju je brezplačna.

Ker je število mest omejeno je dobro, da se zdaj prijavite TUKAJ.

Priložnosti v kriptu ne čakajo nikogar! Poglejte samo cene kako divjajo gor. 

Solana je skoraj 600 % višje od takrat, ko sem jo izpostavil pri 10 dolarjih.
Bitcoin je 125 % višje od takrat, ko sem ga izpostavil pri 16.000 dolarjih.

Manjši, perspektivni projekti, ki so mi glavna tarča, pa so dodali še nekajkrat več, dodaj Martin Korošec. Uresničuje se VSE, na kar sem v webinarjih opozarjal, še posebej od 18. avgusta naprej, da nas čaka slabi september in nato UPtober efekt in največje rasti v letu.

Verjetno ste opazili, da je v kripto v kakšnem mesecu dni priteklo novih 400 milijard dolarjev?

To je lahko šele začetek.

Eksplozija rasti se lahko začne v oknu nekaj dni. In odštevamo

Glede na najnovejše informacije se je namreč odprlo okno, ki lahko ceno Bitcoina požene navzgor nocoj ali v roku samo par dni. Po zgledu Rippla je to lahko celo + 80 % v eni noči. 

Star pregovor pravi, da slika pove več kot 1.000 besed. Poglejte spodnjo sliko, ki sem jo na svojih webinarjih pokazal že na začetku septembra letos. 

kriptovalute-slovenija-martin-korosec-strokovnjak-za-kriptovalute-1024x512

Bitcoin na poti k milijonski vrednosti: Bo Cathie Woods zadela v polno?

Izjemna vizionarka, redka ženska med finančnimi mogotci Wall Streeta, je že zgodaj prepoznala potencial Bitcoina. Kot inovativna upravljavka premoženja, ki vodi svoj investicijski sklad, je bila med prvimi, ki so vložili v Bitcoin, ko je ta še stal le 250 dolarjev. Njen vložek 100.000 dolarjev je takrat znašal 400 Bitcoinov, kar se je izkazalo za izjemno donosno investicijo.

Woods-ova že dolgo trdi, da bi lahko Bitcoin zaradi svoje omejene ponudbe in priljubljenosti med mlajšimi generacijami do leta 2030 dosegel vrednost milijon dolarjev.

Podobno mnenje deli tudi Michael Saylor, izvršni direktor podjetja Microstrategy, ki je začel vlagati v Bitcoin kasneje, ko je njegova cena že dosegla 27.000 dolarjev. Kljub višji začetni ceni je Saylor od leta 2020 dalje v Bitcoin vložil stotine milijonov dolarjev.

Tudi borzna platforma Robin Hood ni ostala zadaj; v skrivnosti so začeli z nakupi Bitcoina maja letos, nabrali so 118.000 Bitcoinov, za katere so odšteli več kot 3 milijarde dolarjev.

Ti finančni strokovnjaki, ki imajo globoko razumevanje trga, ne bi tvegali takšnih vložkov, če ne bi imeli trdnih podatkov o prihodnjem uspehu teh naložb.

Izkoristite priložnost in se brezplačno udeležite webinarja, ki ga vodi strokovnjak za kriptovalute, Martin Korošec. Na webinarju bo razkril tudi dva obetavna kripto projekta. Pohitite, prijavite se brezplačno in se prepričajte sami. Za brezplačno prijavo na webinar kliknite TUKAJ.

Kriptovalute 2024: razlogi za rast.  

Ključni razlog je presenetljiv obrat v finančnem svetu. Martin Korošec na ta popoln obrat v odnosu velikih finančnih inštitucij do kriptovalu opozarja že od avgusta 2022, ko je največji svetovni sklad napovedal vložitev zahtevka za ustanovitev Bitcoin ETF.

Martin Korošec je svoje napovedi in opozorila ponovil novembra 2022 ter 11. junija in 18. avgusta 2023 v časih največje kripto krize, ko je pravočasno osvetlil prihajajoče dogodke. Sedaj se njegove predvidevanja uresničujejo, in bližamo se pomembnemu prelomnemu trenutku v svetu kriptovalut.

Cena teh digitalnih valut narašča zaradi radikalne spremembe v dojemanju finančne industrije. Dolgo časa so vodilni finančniki zavračali in celo posmehovali se Bitcoinu in njegovim sorodnikom. Tudi znameniti investitor Warren Buffet je bil med skeptiki, z izjavo, da ne bi kupil vseh Bitcoinov na svetu niti za 25 dolarjev.

Larry Fink, vodja največjega svetovnega sklada, je še leta 2021 označil Bitcoin kot brezvreden,

Jamie Dimon, predsednik največje investicijske banke v ZDA, pa je kriptovalute primerjal z igračami za hišne ljubljenčke. Sedaj pa se je zgodil dramatičen obrat.

Ti isti finančni veljaki zdaj hvalijo Bitcoin. Fink, ki je Bitcoin označil za “indeks za pranje denarja”, zdaj vidi v njem varen pristan in ga javno podpira. Fink, ki upravlja s skoraj 10.000 milijardami dolarjev, s svojimi izjavami močno vpliva na tržišče.

Svetla izjema je Cathie Woods, ki je bila na strani kripta že od samega začetka.

kriptovalute cena slovenija

Danes se Fink, Dimon in drugi vodilni akterji v finančnem svetu medsebojno prekašajo v tem, kdo bo v kripto prostoru dosegel večji tržni delež. Glavni razlog je seveda ta, ker so ocenili, da lahko s kriptovalutami ogromno dosežejo. Zato je odobritev ETF spot skladov za Bitcoin, Ether, Solano in druge tako zelo pomembna. In to se lahko zgodi kmalu, zelo kmalu.

AKTUALNE INFORMACIJE. Za brezplačno prijavo na ekskluziven webinar KLIKNITE TUKAJ.

*Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja. Omemba posamičnih investicijskih inštrumentov, kripto valut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Martin Korošec ne priporoča posamičnih finančnih inštrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Vsem bralcem priporoča, da se, preden sprejmete odločitve o investiranju, o tem predhodno posvetujete s svetovalcem z ustrezno licenco.

Članek je oglasno sporočilo podjetja Rdeča Oranža.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Bitcoin kriptovalute kripto denarnice

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več