Računalništvo, telefonija
21.08.2015 10:45

Deli z drugimi:

Share

Konica Minolta izboljšuje splošno učinkovitost na področju produkcijskega tiskanja!

Konica Minolta Slovenija
Konica Minolta Slovenija

Konica Minolta je nadgradila svojo paleto inteligentnih tehnologij za produkcijski tisk s Color Care produkcijskim strežnikom (Color Care Production Server – CCPS). Strežnik zagotavlja popolno barvno usklajenost vseh izhodnih naprav (digital, offset, inkjet …), neodvisno od proizvajalca. Novi izdelek ponuja številne prednosti ponudnikom tiska in njihovim strankam.

Z vzpostavitvijo enotnega grafičnega uporabniškega vmesnika za vse povezane digitalne tiskalnike, CCPS močno skrajša proces učenja za upravljanje s napravami in poenostavlja njihovo uporabnost. Izdelek predstavlja enotno strokovno znanje Konice Minolta za popolne rezultate tiskanja: poleg izjemne strojne opreme družba zagotavlja izjemno natančno tehnologijo za merjenje/kontrolo (inštrument za merjenje iz programa Konica Minolta Sensing) in programsko opremo, ki seže v jedro industrije tiskanja.

Ponudniki tiska, ki upravljajo več digitalnih tiskalnikov različnih blagovnih znamk morajo zagotoviti popolno barvno usklajenost vseh naprav in enostavno uporabo naprav, da bi zadostili zahtevam svojih kupcev. Inteligentni Color Care Production Server (CCPS) uskladi barvno tiskanje, optimizira podatke tiskanja za vsak tiskalnik in vrsto papirja in tako zagotavlja barvno reprodukcijo, ki je kar se da blizu originalu in posebnim standardom tiskanja. Poleg tega CCPS zagotavlja popoln nadzor nad možnostmi za dodelavo na Konica Minolta tiskalnikih. Postopke je mogoče enostavno avtomatizirati, celotni proizvodni tok pa je gladek in enostaven.

“Z orodjem za upravljanje z barvami Color Care smo ponudnikom tiska priskrbeli odlično orodje, ki zagotavlja kakovost in doslednost na vseh naših barvnih napravah. Z orodjem CCPS zdaj lahko vključimo vse naprave za tisk, ne glede na blagovno znamko, ter našim strankam zagotovimo, da bodo lahko izvedle katero koli tiskalniško opravilo v skladu s pričakovanji svojih strank “, poudarja Bojan Zupančič, vodja programa produkcijskega tiskanja pri Konica Minolta Slovenija.

CCPS povečuje zanesljivost in produktivnost

Z enotnim grafičnim uporabniškim vmesnikom za vse obstoječe tiskalnike CCPS povečuje splošno produktivnost celotnega tiskanja v prostoru za tisk. Zaradi enostavne uporabe in skrajšanega procesa upravljanja z napravami se povpraševanje po tiskanih izdelkih povečuje. Poleg tega lahko upravljalci proizvodnje svoje cilje dosežejo hitreje in racionalizirajo svoje delovne tokove, ter tako eliminirajo zastarel način kupovanja hitrejših naprav, da bi zadostili potrebam proizvodnje. CCPS izboljšuje oboje: zanesljivost in produktivnost.

Color Care Production Server je nastal v sodelovanju s Konica Minolta Sensing, divizijo Konice Minolte, ki razvija visoko precizne merilne inštrumente, na voljo pa je od julija letos.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku