Računalništvo, telefonija
12.06.2019 09:12

Deli z drugimi:

Share

Kompaktna slušalka Bluetooth za zgolj 21 evrov

Kompaktno slušalko QCY T2C praktično ne bomo čutili v ušesu.
Kompaktno slušalko QCY T2C praktično ne bomo čutili v ušesu.

Vse več proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov se odreka klasičnemu 3,5-milimetrskemu vhodu za slušalke. Ta trend se bo v prihodnje le še okrepil, saj je brezžično povezovanje precej bolj praktično od tistega s kabli. Ta se nam namreč lahko zavozla ali celo pretrga in neha delati. Brezžično povezovanje na drugi strani pa teh problemov ne pozna, zato postajajo miniaturne brezžične slušalke med uporabniki iz dneva v dan bolj priljubljene.

Če vi še nimate miniaturnih brezžičnih slušalk ali so vaše že za odpis, imamo zelo dobro novico za vas oziroma jo ima kar spletni trgovec Outletestore. Ta namreč na spletni povezavi https://www.ebay.it/itm/192934225953 ponuja brezžične ušesne slušalke QCY T2C po zelo nizki ceni. Trenutno namreč poteka akcijska prodaja izdelka, cena zanj pa le 21 evrov, kar je nedvomno zelo ugodno, vsaj glede na to, da gre tu za zelo zanimive brezžične slušalke.

Čeprav je za ušesne brezžične slušalke QCY T2C treba odšteti le 21 evrov, smo prepričani, da boste z njimi več kot zadovoljni. Te so namreč izdelane posebej za navdušence nad glasbo in športom, saj prek povezave Bluetooth 5.0 nudijo zelo močan in stabilen signal, ki ima doseg deset metrov. Poleg tega so še peresno lahke, ergonomsko oblikovane in udobne za nošenje v ušesih.

Napolnjena baterija zadošča za približno štiri ure neprekinjenega delovanja, s polnilno škatlico pa jo lahko napolnimo še okoli devet krat, kar pomeni, da bomo skupaj imeli kar 36 ur avtonomije delovanja. Novost je seveda opremljena tudi z dvema mikrofonoma ter združljiva z bogato paleto naprav, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth, vključno s pametnimi mobilnimi telefoni iOS, Android, tabličnimi računalniki, prenosniki in drugimi napravami.


Prijavi napako v članku