Igre
03.12.2023 14:59

Deli z drugimi:

Share

Kompaktna prenosna konzola AYANEO Pocket S nas bo pustila brez besed!

Foto: AYANEO
Foto: AYANEO

Na trgu prenosnih igralnih konzol pa postaja vse bolj pestro. Kmalu se bo konkurenci pridružila najnovejša igralna konzola AYANEO Pocket S. Tu bo šlo za nadvse kompaktno prenosno igralno konzolo, ki bo brez težav kos tudi najzahtevnejšim nalogam.

Kompaktna prenosna igralna konzola AYANEO Pocket S bo grajena na osnovi zaslona OLED. Ločljivost zaslona naj bi znašala 1.080p, svetilnost pa bo znašala 400 niti. To pomeni, da bo zaslon dobro viden tudi zunaj in da bo brez večjih težav kos tudi najzahtevnejšim nalogam.

Prenosna igralna konzola AYANEO Pocket S bo za igranje iger imela na voljo fizične gumbe in igralne palice. Na vgrajenem pomnilniku bo seveda nameščen mobilni operacijski sistem Android s prirejenim grafičnim vmesnikom AYA Space. Slednji bo spominjal na grafični vmesnik operacijskega sistema Windows, prirejen za igranje mobilnih iger.

Največji adut prenosne igralne konzole pa bo zmogljiv mobilni procesor Snapdragon G3x Gen2 podjetja Qualcomm. Ta bo namreč brez večjih težav kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Kako naj bi novost izgledala v praksi, pa si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma s klikom na spletno povezavo https://youtu.be/n9YngJ9_pxA.

Prenosna igralna konzola AYANEO Pocket S bo naprodaj že na začetku naslednjega leta. Maloprodajna cena in strojne specifikacije pa vsaj zaenkrat še niso znane. Upajmo pa, da bo prenosna igralna konzola AYANEO Pocket S cenovno dostopna.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
android

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847