Računalništvo, telefonija
27.12.2018 20:00

Deli z drugimi:

Share

Kjer bodo poskrbeli za vaš mobilnik

.. Če nam danes telefon ali tablični računalnik pade na tla in iz kakršnegakoli razloga preneha delovati, večina kar takoj pomisli na novo napravo. A veliko ugodnejša rešitev je lahko servis, kjer z nadomestnim delom poskrbijo, da vam bo naprava še dolgo služila ..
Kjer bodo poskrbeli za vaš mobilnik
Kjer bodo poskrbeli za vaš mobilnik

Potrošniki danes pogosto sploh več ne pomislimo na to, da se kakšna stvar da popraviti, ampak jo v primeru nedelovanja kar zavržemo, v naslednjem trenutku pa smo že v trgovini, kjer kupujemo novo. A roko na srce, zakaj bi kupovali nov telefon, če le ena od njegovih komponent ne deluje. Zakaj bi kupovali novega, če je »ugasnil« njegov zaslon ali, če je počeno ohišje? Ne deluje Wi-Fi? Sploh ni nujno, da se tega ne da enostavno popraviti. Pa še prihranili boste.

Našli bodo rešitev za vaše težave

V podjetju Čriček mobile za takšne primere nudijo vrsto rezervnih delov, kot so zaščitna stekla, zasloni, kabli, polnilci, torbice in drugo. Poleg tega imajo tudi servis, ki bo poskrbel, da bo vaša naprava, ko vam jo bodo vrnili, v najboljšem stanju.

V podjetju Čriček mobile so med drugim tudi pooblaščeni prodajalci dodatne opreme Onyx. Kot smo že omenili, nudijo servis za vse vrste telefonov. Med drugim k njim lahko prinesete mobilne telefone znamke Apple, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Nokia in Microsoft. Nimate časa, da bi skočili do njihovega servisa na Zaloški cesti v Ljubljani? Naj vam to ne povzroča skrbi, saj jim lahko svoj mobilni telefon pošljete tudi po pošti. Ekipo Črička žene nenehna želja po razvoju in nadgradnji, tako so po novem postali tudi posredniki za Telemach.

Imate malo večjo težavo? Vam morda nagaja matična plošča? Ekipa Črička bo poskrbela, da bodo težave izginile. Tako bodo v red spravili telefon, ki se pregreva, pa tudi, če se ne prižge ali se ugaša, če ne najde signala ali vam ne dela Wi-Fi, če ni zvoka ali ne deluje mikrofon … Prav tako bodo poskrbeli za menjavo stekel ali za odklep iClouda na Applovih iPadih.

Prodajajo tudi opremo za popravilo

Poleg običajnih, prej omenjenih rezervnih delov, imajo v svoji spletni, pa tudi fizični trgovini, orodja in pripomočke za popravilo telefonov. To je vrsta naprav, ki jih ali ne poznamo ali jih na prvo žogo navadni uporabniki ne povezujemo z mobilno telefonijo. Pa poglejmo: imajo na primer posebno pinceto, mikroskop, spajkalno postajo, podlago za spajkanje, rezač sim, napravo za reparacijo LCD, takšno za lepljenje OCA folij … S svojo ponudbo namreč ciljajo tudi na servise, domače mojstre in specializirane trgovine.

Začetki spletne trgovina Čriček sicer segajo v leto 2013, na trg pa so stopili, ker so želeli ponuditi kar največji izbor originalnih nadomestnih delov za mobilne telefone ter dodatno opremo za mobilne telefone in tablične računalnike. Mlad in ambiciozen kolektiv vam je na voljo tako v že omenjeni ljubljanski poslovalnici kot tudi v spletni trgovini www.cricek.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku