Računalništvo, telefonija
25.06.2020 22:09
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kingstonov pogon DC1000 U.2 NVMe PCIe zmogljivosti 7,68 TB že na voljo

Kingstonov pogon DC1000 U.2 NVMe PCIe zmogljivosti 7,68 TB že na voljo
Kingstonov pogon DC1000 U.2 NVMe PCIe zmogljivosti 7,68 TB že na voljo

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica Kingston Technology Company, Inc., vodilnega podjetja na področju pomnilniških izdelkov in tehnoloških rešitev, je začela s prodajo pogona SSD Data Center 1000M (DC1000M) NVMe PCIe z zmogljivostjo 7,68 TB1.

Pogon zagotavlja dodatne zmogljivosti hrambe podatkov in z implementacijo striktnih metod QoS jamči nizke latence in predvidljive zmogljivosti glede vhodno-izhodnih operacij, ki jih zahteva raba v podatkovnih centrih.

DC1000M se je tako pridružil pred kratkim predstavljenim pogonom DC1000B NVMe, družini VMware Ready DC500 SATA pogonov SSD in modelu DC450R, ki zaokrožujejo najbolj celovito ponudbo pogonov za hrambo podatkov v podatkovnih centrih in poslovnih okoljih na trgu.

DC1000M je na voljo s priključkom U.2 (2,5 palca), ki omogoča takojšen priklop ter izklop pogona, ter omogoča brezšivno integracijo z najnovejšo generacijo strežnikov in sistemov za hrambo podatkov, ki uporabljajo vmesnike PCIe ter U.2. Bliskovito hiter pogon premore še dodatne funkcije za poslovna okolja, kot so celovito šifriranje, zaščita pred izgubo podatkov ob izpadu napajanja (PLP) ter nadzor in telemetrija, ki skrbijo za zanesljivo hrambo podatkov.

Za pogon DC1000M velja omejena petletna garancija, krasi pa ga legendarna Kingston zanesljivost. Uporabnikom je na voljo tudi brezplačna tehnična podpora. Za več informacij obiščite kingston.com.

1 Del navedene kapacitete na pomnilniški napravi se uporablja za podatkovni sistem in druge funkcije, zato ni na voljo za shranjevanje podatkov. Dejanska razpoložljiva zmogljivost za shranjevanje podatkov je zato manjša od tiste, ki je navedena na izdelkih. Za več informacij preberite vodič Kingston Flash Guide, ki je dostopen na povezavi Kingston.com/flashguide


Prijavi napako v članku