RAM
23.09.2022 15:41

Deli z drugimi:

Share

Kingston FURY s posebno izdajo pomnilnika RGB DDR4

- Edinstvena bela hladilna rebra z osupljivo osvetlitvijo RGB
- Patentirana tehnologija infrardeče sinhronizacije Kingston FURY
- Certifikat Intel XMP, podpira tudi procesorje AMD Ryzen
Foto: Kingston
Foto: Kingston

Kingston FURY, igričarski oddelek družbe Kingston Technology Company, Inc., vodilnega podjetja na področju pomnilnikov in pomnilniških tehnoloških rešitev, je predstavil novo družino pomnilniških modulov Kingston FURY™ Beast DDR4 RGB Special Edition. Zaradi belih hladilnih reber z osupljivo osvetlitvijo RGB so ti moduli edinstveni v liniji Kingston FURY.

Izboljšajte ne le zmogljivost vašega računalnika, temveč ga ohranite svežega s knjižnico prednastavljenih vzorcev osvetlitve RGB in učinkov ali prilagodite nastavitve, da ustvarite videz, zaradi katerega bo vaš računalnik resnično edinstven – uporabite programsko opremo Kingston FURY CTRL1. Skupaj s patentirano tehnologijo Infrared Sync Technology™ bodo vaši prilagojeni učinki RGB ostali usklajeni z ostalimi komponentami.

Ne glede na to, ali igrate igre, urejate videoposnetke ali počnete kaj drugega, kar najbolje izkoristite svoj sistem s posebno izdajo pomnilnika Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition. Ta ima certifikat Intel® XMP, ki ponuja napredne vnaprej optimizirane čase zakasnitve, delovne frekvence in napetosti za enostavno navijanje s preprosto izbiro enega od vgrajenih profilov. Poleg tega pomnilnik podpira tudi procesorje AMD Ryzen, torej lahko z njim brez težav nadgradite katerikoli sistem, ki temelji na procesorju Intel ali AMD.

»Ker se Kingston bliža 35. obletnici delovanja, z veseljem ponujamo to posebno izdajo priljubljene družine pomnilnikov Kingston FURY Beast. Namenjena je vsem, ki želijo posodobiti zmogljivosti in slog svojega računalnika,« je povedala Iwona Zalewska, vodja oddelka pomnilnikov DRAM v Kingston EMEA in dodala: »S hitrostma 3200 in 3600MT/s2 in svetlobnimi učinki RGB, ki osvetljujejo edinstvena bela hladilna rebra, bo Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition dosegel zastavljen cilj – poskrbel za visoke zmogljivosti in slog.«

Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition je na voljo v posameznih modulih z zmogljivostjo 8 GB ali 16 GB ter kot komplet dveh pomnilniških modulov s skupno zmogljivostjo 16 GB ali 32 GB. Je 100 % preizkušen za deklarirane hitrosti in podprt z omejeno doživljenjsko garancijo in legendarno Kingstonovo zanesljivostjo.

Za več informacij obiščite kingston.com.

Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition – funkcije in tehnične specifikacije:

 • Edinstvena bela hladilna rebra z osupljivo RGB-osvetlitvijo1:dajo vaši igralni opremi osupljiv videz s prilagodljivo osvetlitvijo RGB.
 • Patentirana tehnologija Kingston FURY Infrared Sync Technology™: svetlobni učinki RGB ostanejo usklajeni s Kingstonovo patentirano tehnologijo Infrared Sync.
 • Intel® XMP certifikat: enostavno navijanje pomnilnika z naprednimi vnaprej optimiziranimi časi, frekvencami in napetostmi zgolj z izbiro enega od vgrajenih profilov.
 • Podpora za procesorje AMD Ryzen™: zanesljiv in s procesorji AMD Ryzen združljiv pomnilnik Kingston FURY Beast DDR4 RGB lahko brez težav uporabljate v svojih računalnikih s procesorji AMD in nadgradite njihove zmogljivosti.
 • Zmogljivosti:
  • posamezen modul – 8GB, 16GB
  • komplet dveh modulov – 16GB, 32GB
 • Hitrosti2: 3200 MT/s, 3600 MT/s
 • Latence: CL16, CL17, CL18
 • Napetost: 1,35 V
 • Delovna temperatura: 0°C do 70°C
 • Dimenzije: 133,35 mm x 45,8 mm x 8,1 mm

Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Kingston Kingston pomnilniški moduli

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Kingston Technology
Za več informacij so vam na voljo pri Kingston Technology
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Kingston Technology? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

Digital.si, Mojca Petan s.p.

Rašica 31a, 1315 Velike Lašče, Tel: 070 175 175
Spletna prisotnost podjetja ne glede na panogo lahko močno vpliva na uspeh in razvoj. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da večina strank pred nakupom ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več