Računalništvo, telefonija
03.12.2020 20:35
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kamera za slabih 9 evrov

Kamera Mini High Definition Video Camera je lahka in prenosljiva.
Kamera Mini High Definition Video Camera je lahka in prenosljiva.

Digitalne kamere, s katerimi lahko zelo enostavno zajemamo videoposnetke, so vse bolj priljubljene. Za kamere lahko sicer odštejete celo premoženje, na srečo pa so danes na trgu na voljo izjemno majhne neopazne kamere po zares dostopnih cenah, la malo je treba pobrskati po spletu. Na srečo smo to mi storili za vas, in v okviru spletne prodajalne TomTop našli priročno kompaktno kamero Mini High Definition Video Camera, za katero je na TEJ POVEZAVI treba odšteti zgolj 8,49 evrov, poleg tega pa so tudi stroški pošiljanja povsem brezplačni.

Kamera Mini High Definition Video Camera se lahko uporablja tako za zajem videoposnetkov kot tudi fotografij. Videoposnetke je mogoče zajemati z ločljivostjo 640 x 480 slikovih točk, fotografije pa z ločljivostjo 1.280 x 720 slikovnih točk. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa miniaturni kameri zagotavlja baterija kapacitete 200 miliamper ur. Naj pri tem še omenimo, da je kamera Mini High Definition Video Camera izjemno lahka, saj vse skupaj tehta komajda 11 gramov.


Zanimiva je predvsem zaradi svoje cene in zato, ker je,kot že ime pove, res zelo “mini”.

Več o kompaktni kameri Mini High Definition Video Camera, ki jo ponuja spletni portal TomTop, je na voljo na TEJ POVEZAVI.
Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.Prijavi napako v članku