Telefoni
Telefonija
05.06.2023 07:30
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako HONOR Magic5 Pro omogoča, da posnamete vse, kar ste si vedno želeli?

Fotografiranje oseb v gibanju ter zamrzovanje ali zajemanje dinamike gibanja je vedno bilo zahtevno in vznemirljivo področje, ki je zahtevalo popolno kombinacijo spretnosti, časa in napredne tehnologije fotoaparata.
Kamera HONOR Magic5 Pro skupaj z naprednimi možnostmi pomaga z lahkoto zajemati dih jemajoče fotografije. Foto: HONOR
Kamera HONOR Magic5 Pro skupaj z naprednimi možnostmi pomaga z lahkoto zajemati dih jemajoče fotografije. Foto: HONOR

HONOR je pred kratkim predstavil svoj vrhunski pametni telefon – HONOR Magic5 Pro, z zmogljivim sistemom trojne glavne kamere, ki obljublja, da bo fotografijo v gibanju ponesel v nove višave.

Predstavljamo, kako kamera HONOR Magic5 Pro skupaj z naprednimi možnostmi pomaga z lahkoto zajemati dih jemajoče fotografije.

Sistem trojne glavne kamere HONOR Magic5 Pro spreminja pravila fotografiranja oseb v gibanju

HONOR Magic5 Pro se ponaša z zmogljivim sistemom trojnih kamer, ki ga sestavljajo 50 MP širokokotni, 50 MP ultraširokokotni in 50 MP teleobjektivi. Ta napredni sistem kamer zagotavlja, da lahko uporabniki ujamejo vsak trenutek dogajanja z osupljivo jasnostjo in podrobnostmi, zaradi česar je idealen za fotografiranje oseb v gibanju.

Širokokotni objektiv s 50 milijoni slikovnih pik: zajemite vse podrobnosti

Širokokotni objektiv s 50 MP na napravi HONOR Magic5 Pro omogoča zajemanje zelo podrobnih slik, tudi v hitrih športnih scenarijih. Z velikim senzorjem in visoko ločljivostjo lahko svoje fotografije obrežete in povečate, ne da bi pri tem izgubili kakovost, kar zagotavlja inteligentno analizo scene in predvidevanje najboljšega trenutka za zajemanje dogajanja. S sledenjem predmetom in zaznavanjem gibanja, ki ga poganja umetna inteligenca, kamera samodejno prilagodi nastavitve izostritve in osvetlitve, s čimer zagotovi, da vaš subjekt ostane oster in dobro osvetljen tudi med hitro premikajočimi se dogodki. Ta funkcija je še posebej uporabna za zajemanje trenutkov v delčku sekunde v športu, kot je gol pri nogometu ali zabijanje pri košarki.

Možnost Millisecond Falcon Capture

Povsem nova možnost Millisecond Falcon Capture telefona HONOR Magic5 Pro je sprememba igre v svetu športne fotografije. Ta inovativna tehnologija omogoča snemanje hitro premikajočih se objektov z izjemno natančnostjo in podrobnostmi. Z analizo poti subjekta v realnem času Millisecond Falcon Capture inteligentno napove njihov položaj in ustrezno prilagodi fokus, s čimer zagotovi, da subjekt ostane v ostrem fokusu med celotno akcijo.

V primerjavi s prejšnjo generacijo se je hitrost zagona povečala za 102 odstotka, hitrost ostrenja za 245 odstotkov, odziv zaklopa za 147 odstotkov in hitrost zajema fotografij za 118 odstotkov. Revolucionarni Millisecond Falcon Capture HONOR Magic5 Pro ne daje le izjemne hitrosti snemanja, ampak tudi poveča jasnost slike, kar uporabnikom zagotavlja, da lahko v milisekundah z izjemno lahkoto posnamejo kateri koli zapleten prizor.

Ta vrhunska možnost je še posebej uporabna za fotografiranje hitrih športov, kot so nogomet, košarka ali atletika, kjer zajemanje popolne fotografije pogosto zahteva čas in natančnost v delčku sekunde.

Z Millisecond Falcon Capture lahko brez napora zamrznete dogajanje in ujamete vsak razburljiv trenutek z osupljivo jasnostjo in podrobnostmi. Rezultat je zbirka visokokakovostnih fotografij oseb v gibanju na profesionalni ravni, ki resnično ujamejo bistvo dogodka in čustva posameznikov. HONOR Magic5 Pro Millisecond Falcon Capture je orodje, ki ga mora imeti vsak fotograf, predvsem  tisti, ki fotografirajo osebe v gibanju in želi izboljšati svoje delo ter izstopati pred konkurenco.

Snemanje videoposnetkov z visoko frekvenco

Ko gre za snemanje dogodkov, je snemanje videoposnetkov z visoko hitrostjo sličic ključnega pomena za ohranjanje intenzivnosti in vznemirljivosti dogajanja. HONOR Magic5 Pro ponuja 4K video snemanje pri 60 FPS in 1080p video snemanje do 480 FPS, kar omogoča gladke in jasne počasne videoposnetke. Te visoke hitrosti sličic omogočajo, da zajamete vse podrobnosti dogajanja in ustvarite osupljive počasne posnetke.

Optična stabilizacija slike: jasni in stabilni posnetki

Tresenje rok in tresenje fotoaparata sta lahko velik izziv pri fotografiranju oseb v gibanju, še posebej pri fotografiranju hitro premikajočih se motivov. HONOR Magic5 Pro ima optično stabilizacijo slike (OIS) na svojih primarnih in telefoto senzorjih, kar zagotavlja, da fotografije in videoposnetki ostanejo ostri in jasni, tudi pri fotografiranju iz roke ali pri šibki svetlobi.

S svojim zmogljivim sistemom trojnih kamer in naprednimi funkcijami, zasnovanimi za izboljšanje športne fotografije, je HONOR Magic5 Pro idealen partner za profesionalne in amaterske športne fotografe. Kombinacija tipala z visoko ločljivostjo, akcijskega načina fotografiranja, ki ga poganja AI, optične stabilizacije slike in snemanja videoposnetkov z visoko frekvenco na sekundo zagotavlja, da lahko ujamete vsak razburljiv trenutek akcije z osupljivo jasnostjo in podrobnostmi.

Poleg izjemnih zmogljivosti kamere HONOR Magic5 Pro ponuja tudi številne druge vrhunske funkcije, kot so operacijski sistem MagicOS 7.1, povezljivost več naprav MagicRing in brezplačne beležke HONOR.

HONOR Magic5 Pro je pri nas na voljo v črni in travniško zeleni barvi. Po ceni 1199 evrov ga ponujajo operaterji Telekom Slovenije, A1 in Telemach.Ob nakupu telefona prejmete pametno uro HONOR Watch GS 3.

Ponudba velja do razprodaje zalog.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
HONOR telefoni HONOR Magic5 Pro


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več