Triki in nasveti
27.10.2011 11:45
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako Android preleviti v iPhone?

Fleksibilnost Androida in uporabnost iOSa v enem.
Fleksibilnost Androida in uporabnost iOSa v enem.

Čeprav številni uporabniki pametnih mobilnih telefonov Android močno kritizirajo Applov iPhone, so nekateri izmed njih vseeno navdušeni nad preprostostjo in uporabnostjo njegovega grafičnega vmesnika. Ker mnogi denarja za nakup mobilnika iPhone preprosto nimajo, se je na spletnem portalu Android Market pojavila aplikacija Espier Launcher. Tu gre za grafični vmesnik, ki Android prelevi v iPhone oziroma ga oplemeniti z elegantnim videzom mobilnega operacijskega sistema iOS.

Aplikacija Espier Launcher je na voljo v dveh različicah, in sicer za mobilnike s prednameščenim operacijskim sistemom Android 2.1 (http://goo.gl/6Atbp) in Android 2.2 ali novejšim (http://goo.gl/JO1s1). Nadvse zanimiva aplikacija svoje delo opravlja več kot odlično. Z namestitvijo aplikacije Espier Launcher namreč pridobimo ikone,ki so značilne za mobilnike iPhone. To vključuje tudi tako imenovano polico s štirimi ikonami na dnu zaslona. Na voljo je celo poenostavljen sistem za učinkovitejše upravljanje z mapami in bližnjicami.

Grafični vmesnik Espier Launcher prikazuje namizje in ikone, ki so značilne za pametne mobilne telefone iPhone 4 in iPhone 4S. Ta podpira dinamične ikone, kot so koledar, kratka sporočila SMS, telefon in druge ikone ter omogoča dinamični prikaz datuma ter števila neprebranih sporočil ali zgrešenih klicev. Da pri tem sploh ne omenjamo možnosti zaščite aplikacij z geslom. Še niste prepričani? Potem vam priporočamo, da si delovanje naprednega programa Espier Launcher ogledate na videoposnetku. Ta je dosegljiv na naslovu http://goo.gl/dA78C.


Prijavi napako v članku