Tiskalniki in skenerji
04.06.2021 08:52
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj zares pomeni imeti najete tiskalnike?

Tiskanje je lahko drag in potraten postopek ter tudi varnostno tveganje, če se postopek ne izvaja pravilno. Zunanje izvajanje oziroma najem tiskalne opreme vam pomaga sprostiti določena sredstva.

Če ste lastnik podjetja v današnjem svetu, morate pri odločanju upoštevati veliko dejavnikov. Je odločitev, ki jo sprejemate, dobra za podjetje kot celoto? Ali ta odločitev ustreza vašim dolgoročnim ciljem in poslanstvu? Kako ta odločitev doda vrednost podjetju? To so pomembne smernice, ki jih je potrebno upoštevati pri spremembi ali nadgradnji različnih tehnologij v pisarni. Hkrati morate upoštevati želje zaposlenih, zagotoviti stroškovno učinkovitost in pretehtati prednosti in slabosti določene tehnologije.

Nedvomno so nekatere odločitve izredno težke, a odločitev, da integrirate storitve najema in upravljanje tiskanja (MPS), je enostavna. Zakaj? Storitev združuje stroškovno učinkovit pristop k tiskanju in povečanje produktivnosti v pisarni.

Upravljanje flote tiskalnikov zahteva veliko dela …

… še posebej, ker je upravljanje tiskalnikov le redko centralizirano. Običajno IT oddelek nadzira vzdrževanje in varnost tiskalnika. Pisarne so zadolžene za merjenje količin in dodeljevanje pravic do tiskanja. Nabavna ekipa skrbi za naročanje in skladiščenje tonerjev, črnila, papirja in drugih zalog. Pri razvejani mreži podporne službe je težko slediti dejanskim številkam in odkriti izvor težav, ki omejujejo tiskalnike, da bi dosegli optimalen čas delovanja in produktivnosti. Študije so ugotovile, da lahko podjetja z MPS storitvami zmanjšajo stroške za 30 %. Če želite izboljšati delovne tokove tiskanja, se obrnite na strokovnjake, kot je podjetje Strim plus.

Pred pričetkom dela ocenijo potrebe vašega podjetja, zamenjajo celotno ali pa samo določeno zastarelo strojno opremo, poskrbijo za rezervne dele in potrebščine, ki so potrebne za upravljanje nove ali obstoječe strojne opreme. Poskrbijo tudi za brezhibno delovanje strojne opreme zunanjih izvajalcev. S storitvijo MPS PLUS bodo vaši procesi tiskanja v rokah strokovnjakov podjetja Strim plus. Sledijo petim korakom, ki vedno zagotovijo prave rešitve tiskanja za vas.

 • Analiza – na osnovi realnih podatkov naredijo poglobljeno analizo trenutnega stanja vašega okolja tiskanja, s katero lahko ustvarijo predloge glede izboljšav procesov tiskanja, samih naprav ter manjšega vpliva na okolje.
 • Predlog – z realnimi podatki in poglobljenimi analizami vam predstavijo celovit predlog izboljšav, ki je seveda prilagojen vašemu poslovanju in je usklajen z vašimi zahtevami.
 • Dogovor – v tretji fazi sklenete dogovor o naslednjih korakih, tako glede samih naprav, programskih rešitev, kot tudi cenovnega in časovnega okvirja rešitev.
 • Vpeljava – s profesionalnim vodenjem projekta in izkušenimi certificiranimi strokovnjaki vam zagotovijo tekočo vpeljavo novih rešitev v vaše delovne procese.
 • Upravljanje – odzivna tehnična pomoč na več nivojih poskrbi za vzdrževanje ter svetovanje. Z rednimi poročili boste tudi v prihodnosti brez skrbi glede procesov tiskanja.

Kako pa vi skrbite za svoje tiskalnike?

Z ustreznim izvajanjem in inteligentno analizo vam lahko MPS storitve omogočijo razumevanje, kako vsak oddelek ali posamezni uporabnik uporablja tiskalnike na delovnem mestu. Tako lahko ustrezno ukrepate in zmanjšate število tiskalnih procesov.

Prepustite skrb za tiskanje podjetju Strim plus!

Izberite jih, če se tudi sami v podjetju pri tiskanju srečujete z naslednjimi izzivi:

 1. Ne želim se ukvarjati s tiskalniki!
 2. Tiskalnik spet ne dela pravilno!
 3. Ne vem kje in kaj naročiti!
 4. Toner je dražji od tiskalnika!
 5. Tiskalnikov je vedno več. Kam s starimi?
 6. Toliko je novih funkcionalnosti, ki jih ne poznam
 7. Spet je nekdo odnesel moje printe!

S strokovnostjo in z veseljem vam bodo pomagali!

Več o MPS storitvah podjetja Strim plus na njihovi spletni strani strim.si/resitve-tiskanja


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
tisk najem tiskalnika

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem STRIM PLUS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri STRIM PLUS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

strim plus doo logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem STRIM PLUS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več