Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
03.10.2023 14:45

Deli z drugimi:

Share

Jesensko čiščenje in vzdrževanje doma z odlično ponudbo naprav Samsung

Doma se radi vedno počutimo udobno. Samsung pa je s svojimi inovacijami na področju gospodinjskih aparatov poskrbel, da je naš dom postal tudi tehnološko napreden prostor, kjer naprave prevzamejo delo, s tem pa nam omogočajo več prostega časa zase. Izkoristite to neverjetno priložnost in obogatite svoj dom s fantastičnimi aparati Samsung po odličnih cenah in z dodatno garancijo za dolgoročno brezskrbnost.

Jesenski užitki v kulinariki bodo še boljši z uporabo vrhunske Samsung pečice AIRVECTION-PYRO z dvema ventilatorjema. S tem modelom lahko popolnoma prilagodite način kuhanja različnih vrst jedi in ste bolj učinkoviti. Dva ventilatorja poskrbita, da bo peka dvakrat hitrejša, saj se ventilatorja vrtita v nasprotnih smereh, s čimer toploto enakomerno razporejata po pečici, zato se vse jedi pečejo pri enaki temperaturi in enako hitro. Pečica tudi hitreje doseže želeno temperaturo in je energijsko učinkovitejša.

Za hitrejše in učinkovitejše pranje perila, je tu pametni pralni stroj Samsung WW90T986ASH. Ta naprava omogoča prihranek časa in prispeva k okoljski trajnosti. Tehnologija QuickDrive™ skrajša čas pranja za 50 % in hkrati prihrani 20 % energije, pri čemer ohrani visoko kakovost pranja. Njegov boben Q-Drum™ se vrti neodvisno, kar zagotavlja dinamično delovanje in boljše rezultate.

Za učinkovito sušenje perila brez napora je ključen vrhunski sušilni stroj, kot je Samsung DV90T8240SH. Ta naprava omogoča sušenje perila s pomočjo umetne inteligence, ki se prilagaja vašim navadam, ponuja nasvete o ciklih in izbere pravi program sušenja, ki se ujema z izbranim ciklom pranja.

Za učinkovito sesanje in popolno čistočo poskrbi zmogljiv sesalnik Bespoke Jet, ki očisti različne vrste tal z največjo močjo sesanja. Samsung je pri zasnovi tega sesalnika posebno pozornost namenil podrobnostim in funkcijam, ki zagotavljajo učinkovito in higiensko čiščenje brez puščanja prahu v zraku ali na tleh. Inovativna čistilna postaja Vse-v-enem samodejno izprazni koš za smeti in zadrži 99,999 % prašnih delcev, kar pripomore k čistejšemu okolju v katerem živimo. Ko sesalnik priključite na postajo, se samodejno izprazni in prične polniti baterijo.

Izkoristite to izjemno priložnost in poskrbite za dolgoročno brezskrbnost! Ponujamo vam fantastično priložnost, da obogatite svoj dom s premium aparati Samsung po izjemnih cenah, obenem pa prejmete petletno garancijo, ki vam bo zagotovila brezskrbno uporabo vaših naprav v prihodnjih letih.

Promocija velja od 2. 10. do 28. 10. 2023 ali do razprodaje zalog. Ne zamudite te priložnosti za kakovostne aparate po odličnih cenah! Več informacij o ponudbi najdete tukaj.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več