Računalništvo, telefonija
15.03.2019 11:59
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izziv za študente, dobre programerje in analitične ume

Ste študent, dober programer in vas zanima, kakšen je delovni dan računalničarja? Vam je digitalizacija blizu, razmišljate analitično in želite spoznati delovanje IT podjetja? Če sta prilagodljivost in želja po spoznavanju novih poslovnih modelov vaše močne točke ter če imate tehnologijo v krvi, potem je turnir mladih Hackageddon X pravi za vas.
Študenti bodo imeli edinstveno priložnost, da zgradijo svoje rešitve na platformi ServiceNow.
Študenti bodo imeli edinstveno priložnost, da zgradijo svoje rešitve na platformi ServiceNow.

Hackageddon je nov, inovativen svetovni dogodek, v okviru katerega bo podjetje Ascaldera študentom različnih fakultet predstavilo povezovanje številnih znanj in praktično uporabo izkušenj z znanimi orodji. »Namen turnirja je boljše povezovanje trenutnega gospodarskega okolja z miselnostjo in idejami novejših generacij. S številnimi izzivi v podjetništvu se bodo namreč spopadli mladi študenti, ki bodo svoj vidik predstavili strokovnjakom,« je povedala Irena Jakša Zupančič, direktorica podjetja Ascaldera, kjer se ukvarjajo z varnostjo podatkov, digitalizacijo poslovnih procesov in kibernetsko varnostjo.

Študenti bodo imeli edinstveno priložnost, da zgradijo svoje rešitve na platformi ServiceNow. »Prvi dan turnirja, v soboto, 23. marca, se bodo študenti seznanili z različnimi podjetji, za katera bodo v naslednjih dneh v praksi razvijali IT rešitve,« je strnila Irena Jakša Zupančič, ki ima več kot 20 let izkušenj z informacijsko tehnologijo.

Turnir bo potekal v soboto, 23. marca, in od ponedeljka, 25. marca do srede, 27. marca. Zaključek pa bo v soboto, 30. marca, in v nedeljo, 31. marca.

Tekmovalci bodo seznanjeni tudi s celotnim procesom razvoja storitev, od začetnih zahtev, izdelave koncepta do končne rešitve. Spremljali jih bodo izkušeni mentorji, na turnirju pa bodo pridobili tudi znanje najsodobnejših orodij za podporo poslovanja podjetij. Za udeležence turnirja bo to unikatna izkušnja spoznavanja bodočih delodajalcev, možnost za mreženje, predvsem pa priložnost, da že zdaj predstavijo svoje ideje. Na koncu bodo najboljše ekipe dobile denarne nagrade, zmagovalec pa bo domov odnesel kar 5000 evrov.

Prijavite se lahko na spletni strani https://hackageddonx.com/.


Prijavi napako v članku