Računalništvo, telefonija
28.08.2008 12:21

Deli z drugimi:

Share

Izdelki proizvajalca Apacer

Podjetje Apacer, eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev strojne in programske opreme za shranjevanje podatkov, predstavlja dva izdelka iz svoje ponudbe.

Prvi izdelek je MEGA STENO AM500, čitalec pomnilniških kartic, ki je paradni konj podjetja Apacer. Ta izjemno hiter čitalec podpira kartice vseh večjih proizvajalcev, vključno z novimi velikokapacitetnimi SD karticami in najnovejšimi M2 flash karticami. Njegova priročna zasnova nudi uporabniku sposobnost prenosa podatkov brez potrebe po dodatnih priključkih in pretvornikih.

Čitalec dodatno navdušuje še s svojim elegantnim izgledom, ki mu ga podeljujejo črne aluminijaste in s peščenim curkom zloščene površine. Čitalec MEGA STENO AM500 je zaradi svojih sposobnosti, svoje priročnosti in stila nepogrešljiv pripomoček vsakega uporabnika računalnikov.

Drugi izdelek, ki ga predstavlja podjetje Apacer, pa je nov, posebej tanek MP4 predvajalnik AU824. Ta prenosni predvajalnik ima 1,8-palčni TFT-LCD zaslon visoke ločljivosti in ohišje, ki v debelino meri le 8mm. AU824 tako ob predvajanju glasbe, kot ob prikazovanju video posnetkov ali fotografij omogoča izvrstno jasnost zvoka in slike, kar uporabniku nudi odlično avdiovizualno izkušnjo.

K svoji modni obliki in napredni zmogljivosti AU824 dodaja še možnost predvajanja FM radia, sposobnost digitalnega snemanja, podporo prikazovanja predstavitev, e-knjig in vmesnik, ki pozna 12 jezikov. Vse te lastnosti naredijo iz predvajalnika AU824 priročnega, visoko zmogljivega in elegantnega spremljevalca.


Prijavi napako v članku