Računalništvo, telefonija
02.04.2021 11:07
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Iščejo se inženirji, informatiki, razvijalci …

Za vas smo pripravili tedenski pregled najbolj iskanih zaposlitvenih priložnosti. Med najbolj zaželenimi poklici so se znašli inženirji različnih strok, cenjeni pa so tudi razvijalci programske opreme.
ELRAD-logotip

V skupini ELRAD iščejo informatika – programerja (m/ž) z izkušnjami in poznavanjem sodobnih praks za informatizacijo in digitalizacijo poslovnih procesov. Če obožujete tehnologijo in se znajdete v svetu programskih jezikov, potem se pridružite ekipi ELRAD v Gornji Radgoni.

Podjetje Nibe, eno izmed vodilnih globalnih podjetij s področja rešitev za ogrevanje in hlajenje bivalnih prostor, išče dva nova sodelavca. V svoje vrste vabijo inženirja za testiranje programske opreme (m/ž), ki bo skrbel za preverjanje napak kot tudi testiranje in preverjanje novih funkcionalnosti. Dobrodošel je tudi
sistemski inženir (m/ž), ki bo odgovoren za razvoj strojne programske opreme za t. i. PCB-je z manjšimi operacijskimi sistemi, kot tudi za naprednejše Linux sisteme.

Epilog doo_logotip

Ekipa Epiloga išče okrepitev. Zaposlijo razvojnika/matematika s poznavanjem operacijskih raziskav (m/ž). Dobrodošle so izkušnje s področja operacijskih raziskav, znanjem razvoja v Spring Framework in aktivno znanje vsaj enega tujega jezika (angleščina ali nemščina).

Zelinka d.o.o. išče prodajalca IT opreme (m/ž), ki bi se pridružil njihovem prodajnem programu, v katerem nudijo strojno in programsko opremo vodilnih svetovnih blagovnih znamk IBM, Lenovo, 3M in druge. Kandidat bo odgovoren za pripravo prodajnih ponudb IT rešitev, izvedbo in samostojno vodenje projektov, analiza prodajnih trendov in druga administrativna dela. V zameno nudijo zaposlitev za nedoločen čas v dinamičnem in urejenem delovnem okolju, kjer boste dobili priložnosti za rast in učenje.

r

Comtrade Gaming v svoje vrste vabi dva nova sodelavca, in sicer angular inženirja (m/ž), ki bo odgovoren za oblikovanje, razvijanje ter implementacijo rešitev z uporabno najnovejših tehnologij in orodij.
Vodja IT projektov (m/ž) bo sodeloval s skrbniki strank v predprodajnem procesu, vodil in pripravljal projekte v skladu z zastavljenimi cilji, koordiniral vsebino projekta ostali ekipi ter poskrbel za izvedbo projekta v okviru načrtovanih prizadevanj, rokov in zahtev.

Podjetje Špica išče novega Špičaka oziroma Špičakinjo, ki bi zapolnil prosto delovno mesto samostojnega razvojnega inženirja C# (m/ž). Vaša naloga bo razvoj programskih rešitev na področju kontrole pristopa in evidence ter skrb za definiranje in iskanje sinergij z drugimi IT sistemi.

Družba Vibor d.o.o. vabi razvijalca programske opreme (m/ž), da se pridruži njihovi izkušeni IT ekipi. Vaša glavna odgovornost bo razvoj programske opreme ter priprava različnih integracij. Pričakujejo vsaj 3 leta delovnih izkušenj, v zameno pa nudijo zaposlitev za nedoločen čas ter odlično jutranjo kavo, ki jo boste z veseljem popili ob odlični ekipi.

Logotip Rittal

Rital d.o.o. želi dopolniti ekipo s prodajnim zastopnikom (m/ž), ki bi opravljal delo v skladu s prodajnim načrtom podjetja in prodajnega tima. Hkrati bi poskrbel za pridobivanje novih kupcev na področju izgradnje nizkonapetostnih stikalnih omar. Kandidat mora biti samostojen in samoiniciativen z ustreznimi računalniškimi znanji: MS Office, Teams, EPR, CRM.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali pa se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
V podjetju SI SPLET d.o.o. se ukvarjajo s trženjem varnostnih in drugih rešitev na področju informacijskih tehnologij. V letu 2002 so pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več