Oglas potekel

Inženir za testiranje programske opreme (m/ž)

NIBE oblikuje globalno projektno skupino s ciljem razvoja naslednje generacije povezanih rešitev za ogrevanje in hlajenje bivalnih prostorov.
Imaš, kar potrebujemo, da se pridružiš naši ekipi sijajnih posameznikov in pospešimo pot k bolj trajnostni prihodnosti?

NIBE je eno izmed vodilnih globalnih podjetij s področja rešitev za ogrevanje in hlajenje bivalnih prostorov z minimalnim vplivom na okolje. Naše rešitve so pomemben del gradnje bolj trajnostne prihodnosti. Leta inovacij in rasti so nas pripeljala do danes in čas je za naslednji korak v našem razvoju. Digitalizacija in povezljivost dajeta nove priložnosti za še bolj trajnostno proizvodnjo energije in izboljšane rešitve za ogrevanje in hlajenje bivalnih prostorov.

Ustvariti želimo razvojno skupino, ki se bo nahajala na različnih koncih sveta in preko interneta nudila podporo za pametne hišne sisteme celotni skupini podjetij pod okriljem NIBE Climate Solutions. Vabimo najboljše kandidate, ki želijo sodelovati pri snovanju bolj trajnostne prihodnosti – premikali bomo meje, v koncepte povezali lokalne vire energije in razvijali nove načine za ustvarjanje udobne klime bivalnih prostorov.

V ekipo vabimo kandidata na delovno mesto:

INŽENIR ZA TESTIRANJE PROGRAMSKE OPREME M/Ž
Kraj dela: Velenje in/ali od doma

OPIS DELOVNEGA MESTA:
Kot inženir za testiranje programske opreme boste del skupine, ki ustvarja naslednje generacije povezanih pametnih hišnih sistemov. Vaše delo bo vključevalo preverjanje napak, ki jih bodo javili naši uporabniki, kot tudi testiranje in preverjanje novih funkcionalnosti, dodanih naši programski opremi. Dobili boste priložnost, da se sodelujete tako pri osnovnejših funkcionalnostih vdelane strojne programske opreme, kot tudi pri kompleksnejših sistemih, ki predstavljajo del naših rešitev v oblaku – v vseh primerih bo cilj zagotavljanje visokokvalitetnih rešitev, ki zadovoljujejo potrebe in pričakovanja naših strank.

Kot del globalne razvojne ekipe strokovnjakov na tem področju boste delali v eni izmed naših enot po svetu, kjer boste sodelovali tako pri razvoju strojne in programske opreme kot tudi pri razvoju rešitev v oblaku. Sodelovali boste v multinacionalnem okolju, delali v lokalnem okolju in soustvarjali najnaprednejše in okolju prijazne rešitve za trg Evrope in Severne Amerike. Družili se bomo tudi v živo – srečamo se nekajkrat na leto, kar pomeni, da lahko pričakujete tudi redke a zagotove poslovne poti na druge lokacije v Evropi ali ZDA.

OD KANDIDATOV PRIČAKUJEMO:

  • poznavanje procesov in znanja s področja odpravljanja napak na sistemih,
  • sposobnost hitrega učenja novih tehnologij in razumevanje širše slike sistemov,
  • tekoče znanje angleškega jezika.

PREDNOST BODO IMELI KANDIDATI Z:

  • strokovno izobrazbo s področja programskega inženiringa,
  • znanja s področja testiranja programske opreme,
  • izkušnje dela z avtomatiziranimi testnimi orodji,
  • izkušnje z razvojem vgrajene programske opreme,
  • upravljanje v Linux okolju in opsravljanje napak omrežne komunikacije.

PRIJAVA
Vse zainteresirane kandidate vabimo, da nam svoje spremno pismo in življenjepis v angleškem jeziku pošljejo na
maja@trgotur.si s pripisom »inženir za testiranje«. Trgotur d.o.o. smo zunanja kadrovska služba, ki podjetjem pomaga pri urejanju kadrovske dokuentacije, oddelka in pri iskanju novih kandidatov za zaposlitev. Izbrani kandidat se bo zaposlil neposredno pri naročniku, brez posredništva.


Deli z drugimi:
Share
Način dela:
Pogodbeno

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Vpišite vaš email in 1x tedensko vas obvestimo o novih oglasih.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več