Računalništvo, telefonija
29.10.2018 07:56
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Intercept X Advanced with EDR

Najnaprednejša protivirusna zaščita ima odslej dodano še EDR tehnologijo.
Intercept X Advanced with EDR
Intercept X Advanced with EDR

Podjetje Sophos, ki je že vrsto let v samem vrhu protivirusne zaščite za podjetja (10 let zapored v Gartner Leaders kvadrantu), je predstavilo nov produkt Intercept X Advanced with EDR, ki predstavlja vrh ponudbe in najboljšo zaščito podjetja Sophos za uporabnike sistemov Windows 7, Windows 8 in Windows 10.

Intercept X Advanced with EDR je nadgrajena verzija produkta Intercepta X Advanced, ki se je izvrstno izkazal tako na testiranjih, kot v realnih pogojih v obrambi pred izsiljevalskimi virusi (NotPetya, WannaCry, Locky, CrySis, Nemucod, …) in neznanimi grožnjami, katere uporabljajo različne ranljivosti (Reflective DLL Injection, VBScript God Mode, DLL Hijacking, Hollow Process, …).


Intercept X Advanced with EDR se je pridružil družini produktov Intercept X, ki že ponujajo zaščito za končne uporabnike in strežnike.

Za več informacij o produktu jih kontaktirajte na naslov slovenija@sophos.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOPHOS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOPHOS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOPHOS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku