Računalništvo, telefonija
26.04.2020 06:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z umetno inteligenco do boljših angleških besedil

Izboljševanje besedil na www.instatext.io
Izboljševanje besedil na www.instatext.io

Jasna in učinkovita pisna komunikacija je dandanes ena od ključnih vrlin uspešnih posameznikov in prodornih ekip. V desetletju, ki je pred nami, nam bodo rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci, pomagale izboljšati našo pisno komunikacijo na raven, ki nam jo bodo pogosto zavidali tudi tisti, ki jim je angleščina materni jezik.

InstaText je spletna aplikacija, ki nam na podlagi algoritmov umetne inteligence ustvari takojšnja priporočila in ideje, kako izboljšati besedilo. Deluje kot osebni pomočnik pri pisanju besedil v angleščini, ki naša besedila obogati in jih naredi bolj jasna in berljiva. Uporabnik na levi strani vnese svoj tekst, na desni strani pa v le nekaj sekundah dobi predlog izboljšanega besedila. Napredni uporabniški vmesnik nam omogoča enostavno sprejemanje in zavračanje ponujenih predlogov, da lahko hitro pridemo do jasnega in kakovostnega besedila.

V podjetju InstaText d.o.o., članu Tehnološkega parka Ljubljana, dela na tem produktu močna mednarodna ekipa. Orodje je izredno priljubljeno med slovenskimi fakultetami in raziskovalnimi inštituti, redno pa po njem posegajo tudi prevajalci in ljudje, ki skrbijo za marketinške vsebine.


V kolikšni meri nam boljša besedila lahko pomagajo v času svetovne pandemije? Sedaj, ko se veliko aktivnosti seli na svetovni splet, bodo pomembne prenova spletnih vsebin, spletno komuniciranje in izboljševanje promocijskih vsebin, a to vsekakor niso edine možnosti. Pisna komunikacija je ključna za povezovanje s svetom in vtis na sogovornika je tu še kako pomemben. Številni raziskovalci ta čas izkoriščajo za pisanje znanstvenih člankov. Pisanje je aktivnost, ki jo lahko opravljamo v različnih delih dneva in predvsem od doma.


Aplikacija za izboljševanje besedil je dostopna na spletni strani www.instatext.io in omogoča brezplačen preizkus. Umetna inteligenca, ki deluje v ozadju, po mnenju uporabnikov tudi ključno prispeva k naši samozavesti, ko se spopadamo z zahtevnimi besedili v angleščini.Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVIOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVIOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVIOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

Minifilm d.o.o.

Mala ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 730 865, 05 90 64 668
Pisarne brez papirja in digitalizacija dokumentov postajajo nekaj vsakdanjega za vse vrste poslovanja. Podjetja mrzlično iščejo enostavne načine za shranjevanje in zaščito kritičnih ... Več