Računalništvo, telefonija
11.06.2020 09:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Imejte doma močno in varno Wi-Fi omrežje

Imejte doma močno in varno Wi-Fi omrežje
Imejte doma močno in varno Wi-Fi omrežje

Imate z brezžičnim Wi-Fi omrežjem pokrit vsak kotiček vašega doma? Ste morda za to poskrbeli s tradicionalnimi repetitorji in morate stalno preklapljati med Wi-Fi omrežji? Pozabite na to. D-Link, vodilni svetovni proizvajalec pametnih tehnologij za dom in mrežnih rešitev je svoji liniji COVR dodal nove naprave, ki bodo brezžično povezljivost v vašem domu dvignile na novo raven. Z uporabo Mesh modularnega sistema za razširitev omrežja COVR-1102 boste lahko brez skrbi, da bi bila kjer koli v stanovanju ali hiši pokritost z Wi-Fi signalom prešibka. Pametna funkcija Smart Roaming neprestano išče najzanesljivejši Wi-Fi signal in se brez prekinitve ali izklopa z njim poveže. V praksi to pomeni, da se lahko prosto gibljete po stanovanju, vaša naprava pa bo stalno povezana z najmočnejšim signalom.


D-Linkov prvi certificiran EasyMesh sistem ponuja brezhibno povezljivost, hkrati pa nudi prilagodljivost za razširitev pokritosti s preprostim dodajanjem naprave, certificirane z EasyMesh. Prav tako vam ne bo potrebno skrbeti za varnost, saj podpira WPA3 Wi-Fi, ki ponuja izboljšano zaščito z geslom in enostavnejšo nastavitev za naprave pametnega doma, ki se tako varno povezujejo z domačim Wi-Fi omrežjem.

COVR-1102 je posebej zasnovan za naraščujoče potrebe povezljivosti modernega doma. Z dvema COVR točkama pokrije do 325 kvadratnih metrov površine.

Ponaša se z zanesljivimi hitrostmi prenosa podatkov vse do 1200 Mbps, kar bo z lahkoto preneslo tudi nemotene video klice, pretočne HD video posnetke ali uživanje v igranju iger. MU-MIMO tehnologija zagotavlja dovolj hitrosti za podatkovno intenzivno gostovanje večih naprav. Tako lahko COVR-1102 hkrati sprejema in pošilja podatke napravam ter s tem poveča hitrost in učinkovitost.

COVR-1102 podpira tudi glasovni nadzor prek Amazonove Alexe ali Googlovega Asistenta. Napravo lahko enostavno nastavite s pomočjo brezplačne aplikacije D-Link Wi-Fi, ki je na voljo tako za naprave z operacijskim sistemom Android kot iOS. Več na eu.dlink.com/hr.


Prijavi napako v članku