Računalništvo, telefonija
01.09.2012 09:06

Deli z drugimi:

Share

IdeaCentre B340, B345 in B545 AIO – Stičišče domače zabave

Lenovo je na sejmu IFA predstavil nove modele večnamenskih računalnikov z družine IdeaCentre s serije B. Računalniki tipa vse-v-enem so opremljeni z vrsto rešitev za domačo zabavo. Multimedija in igre tako zaživijo na 21,5-palčnem (B340 in B345) ali 23-palčnem (B545) zaslonu polne visoke ločljivosti (Full HD), ki je skorajda brez roba.
IdeaCentre B340, B345 in B545 AIO – Stičišče domače zabave
IdeaCentre B340, B345 in B545 AIO – Stičišče domače zabave

Računalniki podpirajo tudi prikaz slike v 3D s pomočjo tehnologije 3D vision in uporabo očal (dva para očal sta priložena vsakemu računalniku). Seveda ne manjka niti občutljivost zaslona na dotik. Na njem lahko ustvarjamo z 10-imi prsti hkrati. Uporabniki lahko izbirajo med vgradnjo procesorja iz družine Intel Core ali AMD-jevega štirijedrnega procesorja. Grafična izbira se deli na NVIDIA® GeForce® 615 2GB (B340) ter AMD Radeon™ HD7470A 1GB (v modelih B345 in B545), obe rešitvi pa postrežeta z odličnim poganjanjem računalniških iger. Opcijsko je pri vseh modelih na voljo tudi vgradnja TV kartice za spremljanje programa HDTV. Računalniški sistemi, vgrajeni v monitor, nudijo tudi možnost stenske montaže (standard VESA) in tako uporabnikom omogočajo poljubno namestitev v dnevni sobi ali drugem prostoru.

Vsi novi računalniki IdeaCentre imajo nameščen najnovejši operacijski sistem Microsoft Windows 8, za dostop do aplikacij za resno delo in zabavo lahko uporabniki uporabijo Windows Store, namenjenih resnemu delu ali zabavi. Lenovo s ponudbo lastne hrambe podatkov v računalniškem oblaku Lenovo Cloud omogoča enostaven prenos vsebin med napravami Idea.

Cene in dobavljivost
Novi računalniki IdeaCentre bodo pri nas na voljo sredi oktobra, takrat bodo znane tudi njihove cene.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku