Računalništvo, telefonija
16.12.2020 07:30

Deli z drugimi:

Share

Huawei s spodbudo za ponudnike aplikacij v trgovini AppGallery

Huawei je na svoji platformi za mobilne aplikacije predstavil poseben promocijski paket z vrsto ugodnosti za trgovska podjetja in razvijalce aplikacije. Cilj je spodbuditi razvoj blagovnih znamk in podjetji v časih, ki jih zaznamujejo oteženi poslovni pogoji. Med ugodnostmi so izpostavljena pozicija v trgovini AppGallery, oglasne pasice in brezplačno oglaševanje v vrednosti do 2500 €. Podjetja in ponudniki vsebin se lahko prijavijo do 31. decembra ter se predstavijo več kot 36 milijonom aktivnih mesečnih uporabnikov v Evropi.
Huawei s spodbudo za ponudnike aplikacij v trgovini AppGallery
Huawei s spodbudo za ponudnike aplikacij v trgovini AppGallery

Huawei je ponudbo namenil ponudnikom, ki še niso prisotni v trgovini AppGallery, ponudnikom aplikacij, ki so na voljo v trgovini in so jih pripravljeni popolnoma prilagoditi za delovanje v okviru mobilnih storitev Huawei (HMS) ter obstoječim partnerjem, katerih aplikacije so s temi storitvami že integrirane.

»Podjetja in razvijalce s področja elektronskega poslovanja želimo spodbuditi, da aplikacije še pred koncem leta pospešeno uvrstijo v trgovino AppGallery,« je dejal Wang Heng, podpredsednik globalnega partnerstva in ekološkega razvoja pri podjetju Huawei Consumer BG za srednjo in vzhodno Evropi ter nordijsko regijo. »S promocijo in izpostavitvijo v središču iskanja lahko zagotovimo, da bodo uporabniki pametnih telefonov Huawei njihove aplikacije hitreje in v večjem številu opazili.«


Promocija v trgovini AppGallery omogoča:

  • Prikaz med top 5 v zavihku »Zbirke« na domači strani, ki vključuje tematske in sezonske zbirke aplikacij.
  • Drsna oglasna pasica aplikacije na domači strani.
  • Dostop do zavihka »Darilo«, v katerem trgovina AppGallery omogoča ponudbo posebnih ugodnosti – daril za uporabnike aplikacije.
  • Dostop do potisnih obvestil trgovine AppGallery.
  • Pomoč tehnične ekipe za integracijo aplikacije in podpora optimizacije izkušnje v ekosistemu Huaweia.
  • 5 ali 10 dni brezplačnega oglaševanja v trgovini AppGallery v vrednosti 250 € na dan.

Podjetjem in ponudnikom vsebin, ki se bodo odločili izkoristiti ponudbo, je na razpolago ekipa inženirjev za tehnično podporo, ki bo nudila pomoč pri integraciji aplikacij in izkoriščanju vseh zmogljivosti ekosistema Huawei.

Poleg tega so razvijalcem na voljo funkcije Huaweievih mobilnih storitev s katerimi lahko integracijo še dodatno poenostavijo. Med drugim tudi komplet orodji za oglaševanje (Ads Kit), ki izkorišča Huaweieve obsežne podatkovne zmogljivosti za prikaz ciljno usmerjenih kakovostnih oglasnih vsebin v aplikacijah, na voljo pa je več oglasnih formatov prilagojenih različnim aplikacijam.

»V ponudbo smo vključili vse naše tehnične, oglaševalske in poslovne zmožnosti, da bi ponudnikom elektronskega poslovanja in razvijalcem aplikacij omogočili doseganje takojšnih rezultatov. To je izjemna ponudba, zato pozivamo ponudnike vsebin, ki iščejo načine, kako s svojimi aplikacijami doseči na milijone uporabnikov, naj se čim hitreje prijavijo, saj je na voljo le do konca leta.« Je dodal Wang Heng.

Da bi podprli objavo aplikacij v trgovini AppGallery, Huawei v času promocije nudi dodatne finančne ugodnosti. Ponudniki vsebin bodo namreč obdržali 90 % prihodka od klika na oglas, kar je veliko več od 70 %, kolikor nudijo druge trgovine z mobilnimi aplikacijami.

Ponudbo so sprejela že številna podjetja iz Slovenije, Avstrije, Finske, Švedske, Danske in Poljske. Med drugim tudi danski spletni portal za naročanje hrane hungry.dk in vodilna poljska trgovska mreža za otroke Smyk.

Integracija z mobilnimi storitvami HMS v vsega 3 dneh


Huawei je postopek integracije z mobilnimi storitvami HMS poenostavil na pet preprostih korakov. Odobritev registracije traja en dan, priprava vloge in zagotovitev storitev manj kot 15 minut, razvoj za vsak vključen komplet orodij pa približno tri dni. V povprečju sta potrebna dva tedna, da je aplikacija popolnoma integrirana z mobilnimi storitvami HMS.

Promocijska ponudba je do konca leta 2020 na voljo podjetjem iz srednje in vzhodne Evrope ter nordijskih držav, ki delujejo na področju elektronskega poslovanja. Velja za podjetja, ki želijo nadgraditi obstoječe aplikacije z mobilnimi storitvami HMS, kot tudi za podjetja, ki bi rada aplikacije prvič uvrstila v trgovino AppGallery.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

3BM d.o.o.

Cesta železarjev 7a, 4270 Jesenice, Tel: 04 583 64 44
Kaj počnejo? servisirajo in prodajajo računalniško opremo, svetujejo pri nakupu in uporabi računalniške opreme, popravljajo industrijsko in laboratorijsko opremo, procesne računalnike. Kdaj ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben od drugih podpornih storitev. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno nalogo, ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več