Telefoni
14.04.2015 11:38

Deli z drugimi:

Share

HTC One M9 naprodaj v Sloveniji

V posebni promocijski ponudbi Si.mobila na voljo že od 3,8 EUR/mesec.
HTC One M9
HTC One M9

HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, je v sodelovanju s Si.mobilom tudi v Sloveniji predstavil svoj najbolj zmogljiv pametni telefon doslej – HTC One M9. Slovenski uporabniki lahko najnovejšega paradnega konja družine HTC One kupijo od danes dalje. Pri Si.mobilu je HTC One M9 dostopen v posebni promocijski ponudbi že od 3,8 EUR/mesec na paketu NESKONČNI L.

Ob predstavitvi novega HTC One M9 v Sloveniji je Petra Razić Rogić, direktorica za jadransko regijo pri HTC, dejala: »Družba HTC je eden vodilnih akterjev v kolesju razvoja mobilnih tehnologij. Novi HTC One M9 je ponos podjetja in rezultat uspešnega dosedanjega dela. Še posebej velik doprinos predstavlja za uporabnike, saj s kakovostno uporabniško izkušnjo bogati njihov svet. Zadovoljna sem, da je HTC One M9 sedaj na razpolago tudi slovenskim uporabnikom.«

Pri Si.mobilu že od 3,8 EUR/mesec na paketu NESKONČNI L

Novi HTC One M9 je v Si.mobilovi posebni promocijski ponudbi na voljo že od 3,8 EUR/mesec na paketu NESKONČNI L, brez vezave pa že za 729 EUR. »Uporabnikom želimo zagotoviti najboljša doživetja z najnovejšim odličnim telefonom HTC One M9, zato smo pripravili posebno promocijsko ponudbo na paketu, ki omogoča neskončne klice, sporočila in največ interneta – kar 15 GB. Si.mobilovi uporabniki bodo tako lahko izkoristili vse prednosti inovativnega telefona v novem omrežju 4G/LTE, ki je na voljo že več kot 80 odstotkom prebivalstva,« je povedal Jure Bohinc, produktni vodja segmenta zasebnih uporabnikov Si.mobila.

Dovršen videz in tehnologija

Zahtevna pričakovanja v mobilni industriji so po triletnih prizadevanjih za odličnost pametnega telefona HTC One M9 vodila v izviren dizajn v kombinaciji s pametnimi funkcijami. Plemenit videz naprave s prepoznavnimi kovinskimi robovi in elegantnimi krivuljami, nova izkušnja z uporabniškim vmesnikom HTC Sense™ 7 in inteligentna aplikacija HTC BlinkFeed™, s katero ima uporabnik zanj najpomembnejše informacije kar na domačem zaslonu naprave, so le nekatere izmed lastnosti novega HTC One M9, ki oživljajo svet uporabnikov.

Kot je pojasnil dr. Marko Savković, vodja produktnega trženja za srednjo in vzhodno Evropo pri HTC, je HTC One M9 uporabi pametnih telefonov dodal novo razsežnost: »S pametnimi funkcijami, ki zagotavljajo celostno mobilno izkušnjo, in navdušujočim oblikovanjem, HTC One M9 prerašča zgolj vlogo mobilnega telefona. Postaja namreč podaljšek svojega lastnika, saj omogoča tesno povezanost uporabnika s stvarmi, ki so zanj najbolj pomembne. Na eni strani tako odpira priložnosti za nova doživetja, na drugi pa poskrbi, da lahko uporabnik z ogledom videoposnetkov vedno znova podoživi najlepše trenutke.«

Pametni telefon za zajemanje posnetkov in zabavo

Kameri visoke ločljivosti sta zasnovani za izjemno kakovostno ujemanje uporabnikovih najpomembnejših trenutkov. Glavna kamera z ločljivostjo 20 milijonov slikovnih pik in možnostjo snemanja filmov v tehnologiji ultra HD – ločljivosti 4K poudari vsako najmanjšo podrobnost, steklena leča pa napravo ščiti pred praskami. Sprednja kamera z zmogljivo funkcijo UltraPixel™ posname odlične posnetke tudi v slabši svetlobi, zaradi česar je novi HTC One odličen sopotnik ljubiteljev spontanosti ter ostrih in naravnih avtoportretov. Uporabniški vmesnik HTC Sense 7 in EYE™ Experience uporabniku omogočata preprosto zajemanje kreativnih posnetkov, v kombinaciji z aplikacijo Zoe™ pa lahko uporabnik povezuje posnetke še z izbrano glasbo in jih združuje s posnetki prijateljev.

Funkcija HTC BoomSound™ prvovrstne posnetke dopolni s predvajanjem visokokakovostnega zvoka, ki s sistemom zvočnikov 5.1 Dolby® Surround sound ter ob podpori procesorja Qualcomm® Immersive Audio uporabniku pričara vrhunsko večdimenzionalno kinematografsko izkušnjo poslušanja.

HTC One M9 se hitro prelevi v središče domače zabave, saj aplikacija HTC Connect™ skupaj s pametno medijsko platformo Qualcomm® AllPlay™ in brezžično medijsko tehnologijo Blackfire Research™ poskrbi za prenos vsebin in povezljivost s številnimi domačimi napravami. Še več, telefon lahko z aplikacijo Peel® Smart Remote postane tudi osebni televizijski vodnik in daljinski upravljalnik.

HTC One M9 je v Sloveniji dostopen v dvobarvni srebrni in rožnato-zlati kombinaciji, enobarvnih metalno sivi in zlati ter dvobarvni zlati in rožnati barvni različici.

Več informacij o pametnem telefonu HTC One M9 je na voljo na spletni strani www.htc.com. Za informacije o razpoložljivosti pametnega telefona HTC One M9 v Sloveniji pa obiščite Si.mobilovo spletno stran ali Si.mobilova prodajna mesta po Sloveniji.


Prijavi napako v članku