Strojna oprema
18.10.2005 08:51
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HP vodilni pri barvnih tiskalnikih za pisarniška okolja


Utrinek z domače predstavitve HP-jevih novincev …

HP je predstavil široko paleto barvnih tiskalniških sistemov, ki vpeljujejo nov standard barvnega tiskanja za poslovne namene. Novi tiskalniški sistemi podjetjem zagotavljajo edinstveno izbiro za kakovosten in poenostavljen barvni tisk. Predstavljeni tiskalniki bodo še utrdili HP-jev vodilni položaj na trgu tiskalnikov.

Najpomembnejše HP-jeve inovacije so:
* Serija tiskalnikov HP Color LaserJet 4730mfp
* Tiskalniki HP Color LaserJet in Officejet Pro, namenjeni uporabi v vseh vrstah pisarniških okolij
* Na novo zasnovan toner HP ColorSphere
* Papir HP Advanced Paper s tehnologijo ColorLok, razvit v sodelovanju s podjetjem International Paper

“Izkušnje iz pisarniških okolij vseh velikosti nam kažejo, da barvno tiskanje ni več le stvar prestiža. Barvni tisk ima zdaj pri poslovanju ključno vlogo,” je povedal Michael Hoffmann, podpredsednik skupine za tiskanje in upodabljanje pri HP EMEA. “HP na povečano povpraševanje odgovarja s paleto barvnih tiskalniških sistemov in trženjskih orodij, ki prinašajo inovacije, kakovost in nove vrednote. HP ponuja celostno paleto rešitev za barvno tiskanje v poslovnih okoljih, od osnovnih tiskalniških rešitev do tiskalnikov velikega formata.”

“Z močno povečano rastjo barvnega tiskanja, ki jo beleži današnji trg, je lepo videti, da se na trgu pojavljajo izdelki, ki resnično ustrezajo potrebam kupcev,” je dejal Matt Marshall, direktor programa tiskalnikov pri IDC EMEA. “V preteklosti je večina malih podjetij morala barvno tiskanje naročati pri zunanjih ponudnikih. Danes opažamo obraten trend, saj podjetja uporabljajo lastne barvne rešitve ter pri tem prihranijo čas in denar.”

HP je predstavil najnovejše inovacije, ki dokazujejo njegovo predanost barvnemu tiskanju v poslovnih okoljih, uporabnikom pa pomagajo pri osredotočanju na najpomembnejše – na njihov posel.


Prijavi napako v članku