Telefoni
Telefonija
23.07.2022 08:01

Deli z drugimi:

Share

HONOR Magic4 Pro: doživite to poletje z milijardo barvnih odtenkov

Prav gotovo ste se že znašli v situaciji, ko z vašim pametnim telefonom niste mogli dovolj dobro fotografirati sončnega zahoda, turkiznega morja ali prelepe pokrajine okrog vas, in ste bili zato slabe volje.
Foto: HONOR
Foto: HONOR

Svojim prijateljem ste želeli pokazati, kakšne znamenitosti ste obiskali v določenem mestu, kje dopustujete, vendar zaradi slabe kakovost video posnetka tega niste mogli storiti. S pomočjo pametnega telefona HONOR Magic4 Pro, ki je hkrati tudi HONOR-jev prvi telefon visokega premijskega razreda na našem tržišču, boste brez težav ustvarili čudovite fotografije in uživali v snemanju video posnetkov z živimi barvami.

Če ste med tistimi, ki med potovanji radi delite svoje vsebine na socialnih omrežjih, potem morate poskusiti, kako za vlogerje poskrbi HONOR Magic4 Pro – in ja, navdušil bo tako izkušene vlogerje kot tudi začetnike.

S pomočjo ultraširokokotne kamere boste končno v fotografijo zajeli vse, kar ste si zamislili, in tako svojim sledilcem pokazali vso lepoto narave in arhitekture, ki nas obkroža, v milijardi barvnih odtenkov.

Kolikokrat se vam je zgodilo na poti, da ste iz letala med pristajanjem na čudoviti otok, opazili neverjetno lep prizor, a ko ste ga želeli fotografirali, se kljub ostrenju podrobnosti niso videle?

HONOR Magic4 Pro je opremljen z zmogljivo kombinacijo trojnih kamer z ločljivostjo 50 MP. Ta vam bo omogočila, da vam ne bo treba več razmišljati o kakovosti med zumiranjem fotografij in video posnetkov, ker bo slika več kot ostra in jasna.

Če bi na plaži, medtem ko se sončite, radi pogledali priljubljeno serijo ali video posnetek, pa vam sonce pri tem malo nagaja, vam bo v pomoč odlična osvetljenost zaslona, ki je pri pametnem telefonu HONOR Magic4 Pro 1000 kandel, da o zvočnikih telefona ne govorimo, saj naprava doseže visoko glasnost in pri tem ohrani jasnost.

HONOR Magic4 Pro je opremljen s simetričnim dizajnom s 6,81-palčnim (17,3 cm) in štirikratno ukrivljenim LTPO OLED zaslonom, ki vam nudi impresivno doživetje barv, saj lahko proizvede do 1,07 milijarde barvnih odtenkov ter zagotavlja osupljive vizualne učinke.

Do zdaj ste zagotovo mislili, da je tema največji sovražnik vaše kamere na pametnem telefonu. Velikokrat ste poskusili ponoči osvetlili malo uličico v starem delu mesta, a na žalost niste uspeli.

Toda zdaj to ni več ovira, ko razmišljate o nočnem fotografiranju ali video posnetku, je vse, kar morate storiti, da vključite nočni način in HONOR Magic4 Pro bo za vas čarobno razsvetlil temne ulice na veliko načinov, v milijardi barvnih odtenkov.

HONOR Magic4 Pro je zdaj na voljo tudi v Sloveniji po priporočeni maloprodajni ceni 1.099 EUR. V svojo ponudbo so ga uvrstili vsi trije največji slovenski mobilni operaterji – Telekom Slovenije, A1 Slovenija in Telemach.

Več informacij o telefonu lahko dobite tu.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
HONOR telefoni


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več