Telefoni
Telefonija
09.05.2022 09:53
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HONOR Magic4 Lite 5G: 100-odstotna napolnjenost v polovičnem času

Popolnoma nov HONOR Magic4 Lite 5G, ki je zdaj na voljo tudi v Sloveniji, je edinstveno zasnovan pametni telefon z najboljšo tehnologijo v svojem razredu.
HONOR Magic4 Lite 5G se ponaša z nizko porabo energije in daljšo življenjsko dobo baterije.
HONOR Magic4 Lite 5G se ponaša z nizko porabo energije in daljšo življenjsko dobo baterije.

Ponaša se z dolgotrajno baterijo 4800 mAh[1], podprto s HONOR-jevo zmogljivo rešitvijo za polnjenje 66 W HONOR SuperCharge, ki uporabnikom zagotavlja dovolj energije za ves dan in neprestano povezljivost, ne glede na to, kje so.

V današnjem digitalnem svetu je to odločilno, saj uporabniki pričakujejo izboljšane zmogljivosti baterije in inovativne rešitve za polnjenje, da lahko pošiljajo sporočila, igrajo igre, brskajo po spletu in opravljajo naloge za delo ali študij, ne da bi jih skrbelo za delovanje baterije. Predstavljamo vam nekaj tehničnih zanimivosti pametnega telefona HONOR Magic4 Lite 5G.

Zmogljiva baterija za celodnevno produktivnost

Prvi telefon pri nas iz serije HONOR Magic4 je opremljen z dolgotrajno baterijo kapacitete 4800 mAh[2], ki zagotavlja cel dan neprekinjene uporabe za celodnevno produktivnost. HONOR Magic4 Lite 5G zagotavlja do 12,8 ur spletnega predvajanja videoposnetkov[3], ali 25,6 ur telefonskih klicev[4], vse z enim polnjenjem, kar je kot nalašč za vse, ki potrebujejo izboljšano zmogljivost baterije, ki jih bo z energijo oskrbovala ves dan.

Nizka poraba energije, tudi pri nižjih temperaturah

HONOR Magic4 Lite 5G se ponaša z nizko porabo energije in daljšo življenjsko dobo baterije, ki uporabnikom omogoča uživanje v zmogljivosti. Zasnovan z vrhunsko odpornostjo na mraz lahko HONOR Magic4 Lite 5G prenese nizke temperature in zagotavlja optimalno zmogljivost baterije. Da bi zagotovili najboljšo uporabniško izkušnjo v svojem razredu ne glede na pogoje, je razvojna ekipa HONOR izvedla preizkus vzdržljivosti s 60-odstotno napolnjenostjo baterije pametnega telefona HONOR Magic4 Lite 5G. Po približno 30-minutnem delovanju izbranih aplikacij pri minus 30°C je HONOR Magic4 Lite 5G deloval normalno, baterija pa se je izpraznila le za 6 %[5].

66W HONOR SuperCharge

HONOR Magic4 Lite 5G, ki prinaša HONOR-jevo zmogljivo tehnologijo uporabnikom pametnih telefonov po vsem svetu, podpira HONOR-jevo inovativno tehnologijo polnjenja 66W HONOR Wired SuperCharge. Ta lahko napolni prazen pametni telefon HONOR Magic4 Lite 5G do 50%[6] v samo 15 minutah in do 81%[7] v samo 30 minutah ter tako zagotovi, da lahko uporabniki hitro vklopijo svojo napravo in uživajo v spletnem nakupovanju, igranju iger, glasbi in pretakanju videoposnetkov, medtem ko so na poti. Uporabniki lahko uživajo v hitrejši in učinkovitejši izkušnji, saj HONOR-jeva tehnologija po testih doseže 100-odstotno napolnjenost v polovičnem času za razliko od nekaterih konkurentov v isti kategoriji.[8]

Varnejša izkušnja SuperCharge

Tehnologija HONOR 66W SuperCharge je bila zasnovana z velikim poudarkom na varnosti. HONOR Magic4 Lite 5G izvaja trojno preverjanje na polnilniku, bateriji in kablu. Ponaša se tudi s 15-nivojsko varnostno zaščito, ki lahko zazna polnilnik, vmesnik tipa USB C, vhodno in izhodno napetost polnilnega vezja, napetost baterije in toka ter meri temperaturo v petih področjih, da zmanjša stopnjo napak pri polnjenju.

Poleg tega trojno preverjanje potrdi pristnost kablov, priključkov za polnjenje in baterije, ko je naprava priključena za polnjenje. Če sistem zazna, da gre za neprimerno dodatno opremo, bo moč polnjenja zmanjšana, da se zagotovi varnost polnjenja.

Vzpostavljen je tudi ekskluzivni varnostni zaščitni mehanizem HONOR s skupno desetimi zaščitnimi ukrepi, ki uporabniku zagotavlja varnejšo izkušnjo polnjenja in nižjo stopnjo napak pri polnjenju.

HONOR Magic4 Lite 5G  je opremljen z Googlovimi storitvami (GMS) in je polno združljiv s hitrim mobilnim omrežjem 5G. Podprt je z glavnimi Honorjevimi inovativnimi tehnološkimi rešitvami, vključno z zaslonom HONOR FullView , s tankim in ozkim okvirjem, ob tem pa je eden prvih pametnih telefonov, ki ga poganja Snapdragon® 695 5G mobilna platforma, zato HONOR Magic4 Lite prinaša izjemno izkušnjo za uporabnike po dostopni ceni 349 EUR.

Za več informacij obiščite spletno trgovino HONOR na www.hihonor.com


[1] Nazivna zmogljivost je 4700 mAh. (neodstranljiva baterija)

[2] Nazivna zmogljivost je 4700 mAh. (neodstranljiva baterija)

[3] Podatki, pridobljeni iz HONOR-jevega laboratorija. Specifični čas uporabe se lahko nekoliko razlikuje glede na navade in scenarije uporabe.

[4] Podatki, pridobljeni iz HONOR-jevega laboratorija. Specifični čas uporabe se lahko nekoliko razlikuje glede na navade in scenarije uporabe.

[5] Podatki, pridobljeni iz HONOR-jevega laboratorija. HONOR-jev preizkusni scenarij – 50 % svetlost + 50 % glasnost, uporaba trenutne omrežne povezave, zaslon izklopljen 30 minut v okolju z nizko temperaturo in zabeležena moč baterije mobilnega telefona po 30-minutnem zagonu aplikacije Instagram v okolju z nizko temperaturo.

[6] Podatki, pridobljeni iz HONOR-jevega laboratorija.  Testi se izvajajo v nadzorovanih okoljih. Dejanska zmogljivost izdelka se lahko razlikuje glede na navade uporabnikov in razlike v okolju.

[7] Podatki, pridobljeni iz HONOR-jevega laboratorija.  Testi se izvajajo v nadzorovanih okoljih. Dejanska zmogljivost izdelka se lahko razlikuje glede na navade uporabnikov in razlike v okolju.

[8] Podatki, pridobljeni iz HONOR-jevega laboratorija.  Testi se izvajajo v nadzorovanih okoljih. Dejanska zmogljivost izdelka se lahko razlikuje glede na navade uporabnikov in razlike v okolju.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
HONOR telefoni Honor Magic4

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več