Telefonija
16.10.2006 10:25

Deli z drugimi:

Share

Hokej na Planetu

Mobitelovi uporabniki lahko z današnjim dnem prek portala Planet spremljajo nastope hokejistov slovenskega kluba Acroni Jesenice v avstrijski ligi (EBEL). Med tekmami so dostopne informacije po tretjinah, na katere se je možno naročiti, na ogled pa so tudi posnetki golov, izključitev ipd. iz dvorane pod Mežaklo. Uporabniki mobilnega Planeta se lahko potegujejo za privlačne nagrade in opremijo mobilnike s hokejskimi dodatki.

Družba Mobitel je v ponedeljek, 16. oktobra 2006, na multimedijskem portalu Planet predstavila hokejiste slovenskega kluba Acroni Jesenice, ki letos prvič nastopajo v avstrijski ligi EBEL. Naši igralci se bodo pomerili v tekmah z ekipami ene vodilnih evropskih hokejskih lig. Ker večina igralcev kluba Acroni Jesenice nastopa tudi v slovenski hokejski reprezentanci, nastop v ligi EBEL predstavlja pomembno priložnost za slovenski hokej in njegovo promocijo v tujini.

Mobilni Planet spremlja nastop hokejistov kluba Acroni Jesenice v avstrijski ligi in državnem prvenstvu, vsebine pa so predstavljene v besedi, sliki in videu. Poleg razporeda in rezultatov tekem so na voljo aktualne novice, intervjuji z igralci in njihove fotografije, posebno mesto pa je namenjeno tudi navijačem, ki imajo na voljo širok nabor zabavnih vsebin, med katerimi je tudi nagradno glasovanje za najboljšega hokejista.

Posamezne tekme je mogoče spremljati po tretjinah, na ogled pa so tudi posnetki golov, izključitev ipd. Obiskovalci Planeta se lahko z glasovanjem za najboljšega igralca potegujejo za privlačne mesečne nagrade, ob zaključku tekmovanja pa bodo podeljene še tri glavne nagrade: vstopnici za dve osebi za naslednjo hokejsko sezono 2006/2007, športni dres izglasovanega najboljšega igralca ter izjemna priložnost – druženje s člani jeseniške hokejske ekipe. Do hokejskih vsebin mobilnega Planeta uporabniki dostopajo v sklopih Novo in Šport/Hokej ali prek hitrega dostopa. Zanj pošljite SMS z vsebino P ACRONI na 1919.

Aktualne rezultate v ligi EBEL lahko spremljate tudi z uporabo storitve SMS in MMS info. Za SMS informacije pošljite ključno besedo ACRONI na 1919, za MMS info pa ključno besedo MACRONI. Več informacij na www.planet.si.


Prijavi napako v članku