Operacijski sistemi
24.04.2013 10:42

Deli z drugimi:

Share

Hitro spoznajte novosti o Windows 8

Drugačen izgled Windows 8, prenovljen začetni zaslon Start, novi ukazi za dotik, nove bližnjice na tipkovnici ... Windows 8 vsebuje veliko novosti in lahko marsikomu predstavlja šok in zmedo. Tisti, ki niso spremljali vseh novic o novem operacijskem sistemu oken, se bodo težje prilagodili na novosti in spremembe.
Lahek in barvit priročnik Windows 8, hitro in jasno
Lahek in barvit priročnik Windows 8, hitro in jasno

S priročnikom Windows 8, hitro in jasno bodo novi in ‘stari’ uporabniki Oken hitro spoznali novosti v uporabniškem vmesniku Windows 8. Ni pomembno, ali ste Windows že uporabljali ali pa ta operacijski sistem šele spoznavate. V tej pregledni in razumljivi knjigi boste hitro, korak za korakom osvojili opravila v novem Windows 8. Z barvami in zaslonskimi posnetki bo učenje preprosto in intuitivno.

Priročnik prikazuje kako deluje Windows 8 v PC-ju in napravah na dotik. Uči, kako se povežete z omrežjem, pošiljajte e-pošto in izmenjujte neposredna sporočila ter kako se povežete z internetom in shranite svoje datoteke v oblaku. Spoznali boste kako urejati digitalne medije, fotografije, glasbo in filme. Naučili so boste še kako poiskati aplikacije in jih prenesite v računalnik ter kako izboljšati delovanje računalnika in poskrbeti za varnost.

Priročnik omogoča hitro iskanje odgovorov na vprašanja. Navodila so napisana v korakih in vključujejo zaslonske posnetke za lažje sledenje. Dodani so tudi priročni nasveti za nove prijeme in bližnjice. Priročnik je napisala Nancy Muir, avtorica več kot 100 tehničnih knjig, ki segajo od programske opreme Microsoft Windows in Microsoft Office pa vse do nanotehnologije in varnosti v internetu. Naročite ga lahko pri založbi Pasadena.

Vas zanima več iz te teme?
Windows operacijski sistem

Prijavi napako v članku