Življenjski slog
06.12.2023 15:15

Deli z drugimi:

Share

Gravirni stroj Sculpfun S9 za dobrih 150 €

Laserski gravirni stroj je napredno orodje, ki omogoča natančno in hitro graviranje na različne materiale. Ta tehnologija je postala bistvena za majhne obrtnike, oblikovalce in industrijske proizvajalce zaradi svoje vsestranskosti in učinkovitosti. Na spletni strani prodajalca TomTop lahko najdete laserski stroj Sculpfun S9 za ugodnih 155,69 € s pomočjo kode FF5916. Dostava je brezplačna iz evropskega skladišča.

Glavne značilnosti

Laserski gravirni stroj Sculpfun S9 je opremljen z najnovejšo tehnologijo za lasersko oblikovanje. V strojnem jeziku to pomeni, da vsebuje kakovosten diodni laser z močjo 5,5 W. Slednji poskrbi za ultra fino 0,06 mm ostro lasersko ostrenje. Odlikuje ga še izjemna penetracija in natančnost rezanja. Uporabite ga lahko pri rezanju lesenih predmetov (do 15 mm debeline), akrila (do 10 mm), keramike in tudi nerjavečega jekla.

Stroj za lasersko oblikovanje je bil zasnovan za hitro in enostavno uporabo. Proizvajalec je želel, da vsak lahko uporablja laserski gravirni stroj, brez predhodnega znanja. Na primer za prilagajanje ostrenja morate samo potisniti laser in ponovno priviti vijake. Montažo laserskega stroja lahko dokončate v manj kot 20 minutah. Struktura stroja je kovinska, kar pomeni, da stroj deluje stabilno, hkrati pa je izboljšana natančnost graviranja. Ohišje dovoljuje tudi ročne posege v obliki morebitnih nadgradenj.

Laserski stroj je združljiv z različno programsko opremo za graviranje, kot so LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire. Podpira tudi graviranje v načinu PWM, združljiv je tako z napravami Windows kot tudi iOS. Med podprtimi datotečnimi formati pa najdemo: JPG, PNG, DXF, SVG, G-code, NC, BMP in podobno.

Več na spletni strani www.tomtop.com.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710