Računalništvo, telefonija
18.07.2015 17:00

Deli z drugimi:

Share

#GeeksAreCool: Če veš da si geek, tega ne skrivaj

#GeeksAreCool: Če veš da si geek, tega ne skrivaj
#GeeksAreCool: Če veš da si geek, tega ne skrivaj

To poletje skupnost EdIT in Računalniške novice vabita vse geeke, da svetu povedo zakaj je kul biti geek. Sodeluj v natečaju #GeeksAreCool in osvoji tablico Tesla.

Slišati hočemo tvojo zgodbo in ni važno ali si geek za Mace geek za igre, geek za naprave, geek za Star Wars, geek za programiranje, geek za internet ali glasen ali skrit geek.

Bi se raje učil programirati, kot da poležavaš na plaži? Imaš namesto zbirke lakov za nohte zbirko stripov? Te bolj navdušuje večer v svetu Minecrafta kot ples v nočnem klubu?

Če veš, da si geek, tega ne skrivaj in se pokaži svetu! Objavi fotografijo, video ali zapis, ki kaže, kakšen geek si.

Kako sodelujem?

  1. Posnemi fotografijo ali video ali pa napiši zapis, ki odraža tvojo geekovsko osebnost, ter pojasni, zakaj je kul biti geek.
  2. Od 17. julija do 23. avgusta 2015 svojo stvaritev objavi na zidu Računalniških novic z oznako #GeeksAreCool.
  3. Svoj zapis deli s prijatelji in tudi drugim pomagaj, da tudi sami pokažejo, kakšni geeki so.

Kdo zmaga

Žirija, ki jo sestavljajo predstavniki skupnosti EdIT in Računalniških novic, bo izbrala devet najbolj geekovskih kandidatov in pozvala uporabnike Facebooka naj za najljubše glasujejo z všečkanjem zapisov. Avtor fotografije/videa/zapisa z največ všečki bo prejel nagrado.

Glasovanje bo potekalo od 25. avgusta do 9. septembra. Zmagovalec natečaja #GeeksAreCool bo razglašen 10. septembra 2015.

EdIT skupnost

Če je še niste, všečkajte stran naše skupnosti na omrežju Facebook. Z vrstniki delite svoje aktivnosti in ne pozabite dodati zanimivih vsebin, ki bi lahko koristile skupnosti EdIT, saj ta skupnost združuje vse, ki želijo z drugimi deliti znanje, trende in izobraževanja, povezana z IKT. Naše poslanstvo je obenem navdihniti dekleta in ženske v panogi IKT.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COMTRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COMTRADE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Comtrade EDIT 2017: Poletna šola kot izhodišče karierne odličnosti

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COMTRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku